Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Katlanabilir Google Pixel Telefonlar için Üzücü Haber!

Şirketin katlanabilir Google Pixel telefon serisini piyasaya sürmesi bekleniyordu ancak raporlar iyiye işaret etmiyor. İşte detaylar.

Teknoloji devinin katlanabilir Google Pixel akıllı telefonunun üzerinde çalıştığı bildirilse de artık şirketin Pixel Fold cihazını piyasaya sürmeyi planlamadığı konuşuluyor.

Katlanabilir Google Pixel Fold Serisi İptal Edilebilir!

Görünüşe göre Google, cihazının bu tür diğer telefonlarla olması gerektiği kadar rekabetçi olmayacağından kuşkulandığı için telefonu piyasaya sürme konusunda yeterince emin değil. Katlanabilir sektöründe ABD ve Avrupa’da Samsung’a karşı rekabet etmek isteyen şirket bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak raporlar Pixel Fold serisinin piyasaya sürülmeyeceğini gösteriyor.

Şimdiye kadar Pixel Fold hakkında bildiklerimiz, Galaxy Z Fold3 ile aynı boyutta olması ve 120Hz’e kadar değişken yenileme hızlı LTPO ekrana sahip olması. Ana kamerası ise 12.2 Megapiksel Sony IMX363 geniş açılı lensti. Ayrıca iki adet iç ve dış kamerası 8 Megapiksel olan Sony IMX355 lensinden oluşuyor.

Google Pixel Fold

Yazılımda ise Pixel Fold yeni Android 12L işletim sistemine sahip olacaktı. Büyük ekranlarda daha güçlü çoklu görev ve daha iyi uygulama uyumluluğu sağlamak  geliştirilen Android 12L yakın zamanda tanıtılmıştı. Google’ın bu yeni işletim sistemi tablet gibi cihazlarda da kullanılacak.

Pixel Fold’a geri dönersek şirketin şu anda telefon için neler planladığını önümüzdeki zamanlarda öğreneceğiz. Google ve Pixel Fold hakkında yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu