Güncel Teknoloji HaberleriInstagramSosyal MedyaTeknoloji

Instagram Zaman Çizelgesi Değişiyor! Eyy Mark Her Şey Para Değil!!!

Mark Zuckerberg. 2012 yılında Instagram’ı 1 milyar dolar gibi komik bir fiyata satın aldı. Komik diyoruz zira WhatsApp için 19 milyar dolar ödeme yapan Mark, Instagram’ı bedavaya aldı bile diyebiliriz. Bu noktadan sonra Facebook ve Instagram ciddi bir değişim yaşadı. Facebook ve Instagram Zaman Çizelgesi takip ettiğiniz kişiler paylaşım yaptıkça aşağıya doğru değişiklik gösteriyordu. Bunu değiştiren ve bu zaman çizelgelerini kullanıcıların ilgi alanlarına göre yönlendiren Instagram ve Facebook bu noktada eleştirilere de maruz kaldı. Aslında bunun temel sebebi Mark Zuckerberg’in açgözlülüğüydü. Daha fazla reklam almak isteyen ve daha fazla gösterim almaya çalışan Mark böyle bir yola gitmişti ama gelen bu eleştiriler sonrasında Instagram kronolojik zaman çizelgesini tekrar test etmeye başladı.

Instagram Zaman Çizelgesi
Instagram Zaman Çizelgesi

Instagram Zaman Çizelgesi Değişiyor!

Instagram’a hikaye özelliği geldiğinden beri fotoğraf paylaşımları ve time line’da geçirilen zamanın azalmasına önlem almak isteyen Mark Zuckerberg bu noktada başarılı olabilecek mi yoksa Instagram bir çöküş içine mi girecek bunu hep birlikte göreceğiz. Bu güncellemenin Facebook için de yapılıp yapılmayacağını bilmiyoruz ama bu uygulanan algoritma yüzünden çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın paylaşımını kaçırabiliyorduk. Tekrar kronolojik zaman tüneline dönülerek bu sorunun da aşılacağını düşünüyoruz.

Sosyal medya uygulamaları hayatımızın her anına girmişken bu ve buna benzer güncellemelerin kullanıcı deneyini arttıracağını düşünüyoruz…

https://www.teknoburada.net/galeriler/en-iyi-cift-on-kameraya-sahip-akilli-telefonlar-2/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu