AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerTablet

Apple Türkiye Bir Zam Daha Yapıyor! Hazır Mıyız?

Apple Türkiye, online mağazasını yeni iPad, iMac ve MacBook’larını eklemek için bakıma aldı. Bu bakım Türkiye için yeni zammın habercisi.

Apple, online alışveriş mağazası olan Apple Store’u bakıma aldı. Bu bakım sonrası mağazaya yeni iMac, iPad ve MacBook modelleri eklenecek. Dünya için yeni Apple ürünü demek Türkiye için yeni zam demek. Şu sıralar iPhone fiyatları MacBook fiyatlarını geçmiş durumda. Apple Türkiye bugünkü güncellemeden sonra iPad, iMac ve MacBook fiyatlarına hatırı sayılır bir zam yapacak.

Apple M2 yonga setine sahip olan iPad ve iMac modelleri bugün resmi olarak tanıtılacak ve satışa sunulacak. Şimdilik yeni zamlar hakkında bildiğimiz bir şey var ki o da zamların çok ciddi olacağı. Şu sıralar Apple ürünü bakıyorsanız hemen almanızda fayda var. Gerçi alsanız bile satıcılar zamdan sonra ürünleri göndermek istemeyebilir. Bu daha önce de yaşanmıştı.

iPad 10

Apple’ın bugün sadece iPad, iMac, MacBook ve bazı aksesuarlarını zamlayacağını belirtelim. iPhone fiyatlarına henüz bir zam söz konusu değil. Zaten Apple’ın ülkemizde yapacağı kritik zam iPhone 14 ailesi ile yapıldı. 5-6 ay daha iPhone’lara zam gelmez diye tahmin ediyoruz. Tabii her şey yine euro ve dolar kuruna bağlı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu