Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 14 Pro Titanyum Modelini Satın Alacaklara Kötü Haber

Yeni bir rapora göre Xiaomi 14 Pro Titanium Special Edition modeli yüksek talep nedeniyle üretim zorluklarıyla karşı karşıya.

Xiaomi bu yıl ki amiral gemisi etkinliğinde bir sürpriz gerçekleştirecek Xiaomi 14 serisine üst düzey bir de Xiaomi 14 Pro Titanium Special Edition modelini dahil etti. Adından da anlaşıldığı gibi Xiaomi 14 Pro’nun bu versiyonunda titanyum malzeme kullanılıyor. Bu model yine diğerlerine göre daha pahalı olan 6.499 yuan (907 $) fiyattan satışa sunuldu.

Çin’deki pek çok kişi telefonun bu özel sürümüne sahip olmak istiyor, ancak önlerinde ciddi bir en gel bulunuyor: Stok sıkıntısı. Xiaomi CEO’su Lei Jun, yüksek talebi kabul etti ve üretimi artırma çabalarının sürdüğünü söyledi.

Xiaomi, Premium 14 Pro Titanyum Versiyonuna İlgi Yoğun

Lei Jun, yüksek maliyeti ve işleme karmaşıklığı nedeniyle titanyumla çalışmanın zorluklarını vurguladı. Jun, bunun da üretim hızını yavaşlattığını söyledi. Üretimdeki zorluk, %99 saflık seviyesine sahip Xiaomi 14 Pro Titanium Special Edition’da kullanılan titanyum için belirlenen yüksek standartlarla birleşiyor. Malzeme kalitesine gösterilen bu titizlik, telefonu parmak izi izlerine karşı özellikle dayanıklı kılan özelliğin bir parçası. Bu özellik, telefonu iPhone 15 Pro serisine karşı avantajlı bir konuma getiriyor.

Xiaomi ayrıca yetkili bir ağızdan üretim sürecinin şu an sınırlı olduğunu, ancak ilerleyen dönemde bunun artacağının garantisini verdi. Öte yandan Xiaomi 14 serisinin satışları çok iyi başladı. Xiaomi 13 serisiyle kıyaslandığında ilk beş dakikalık sürede altı kat daha fazla satış yapıldı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu