Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO K10 Piyasayı Karıştırmaya Geliyor

OPPO’nun yeni telefonu OPPO K10 için geri sayım resmen başladı. Bu telefon özellikleri ile segmentinin tüm sınırlarını zorlayacak.

OPPO, 23 Mart 2022’de şirketin K serisindeki en yeni telefonu olan OPPO K10 modelinin lansmanını yapacağını açıkladı. OPPO, yeni bir strateji başlatacağını ve çevrimiçi mağazalar aracılığı ile tüketicileriyle doğrudan bir ilişki kurmayı düşündüğünü söyledi. Bu nedenle telefon Flipkart, OPPO çevrimiçi mağazası ve belirli perakende mağazalarında satışa sunulacak.

K serisi, hareket halindeki kullanıcıların günlük ihtiyaçlarını, zengin özelliklere sahip güçlü cihazlarda paranın karşılığını veren teknoloji çözümleri sunarak karşılamayı hedefliyor. Şirket, K10’un OPPO amiral gemisi telefonlarında yer alan AI Enhanced kamera özelliklerine sahip olacağını söyledi.

Telefon, RAM genişletme teknolojisi aracılığıyla dinamik bellek, yıldırım hızında şarj deneyimi ve OPPO’nun tescilli Glow tasarımıyla iki tonlu çizilmeye dayanıklı birinci sınıf bir arka bölüm sunacak. Cihaz, ColorOS ile kutusundan çıkacak.

OPPO K10

Flipkart listesi, telefonun özelliklerinin lansman tarihine kadar her gün ortaya çıkacağını gösteriyor. Yayınlanan posterde Snapdragon işlemci, nokta çentikli ekran, 50 MP arka kamera, diğer iki kamera ve 5000 mAh pil görülüyor.

Telefonun tasarımı da teklif sayfasında ortaya çıktı. Ayrıca kendi sitesinde, yepyeni OPPO K10, Enco X ve indirim kuponları kazanma şansına sahip olmanızı sağlayan bir çekiliş teklifi başlattı. Rakipleri gibi hediye yağmuruna tutacak olan OPPO, bu politikasını ilk olarak Çin ve Hindistan pazarlarında uygulayacak. Bu politika tutarsa belki yakında Türkiye pazarında da bu tip kampanyalar sunulabilr.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu