Konsol OyunlarıOyun HaberleriPC Oyunları

PS4’e mükemmel survival oyunu The Flame in the Flood geliyor!

The Flame in the Flood 17 ocak tarihinde PS4 platformuna gelecek ve survival oyunlarına daha önce görülmemiş yeni bir boyut katacak. Curve Digital şirketi PS4 oyuncularının oyunu Complete Edition olarak alacaklarını duyurdu. Bu versiyonda oyuncular Yapımcı Yorumları , dinamik tema , 2 avatar ve oyunun Xbox One ve PC’de olan son güncel halini elde edecekler. Oyun, bilgisayar ve Xbox One platformuna 2016 yılında sunuldu. The Flame in the Flood toplum öncesi amerikada yer alıyor ve oyuncular prosedüre uygun yaratılan çevrelerde hayatta kalmak için savaşmak zorunda. Mükemmel sanatsal stilinin yanı sıra oyun size Hot Water Music solisti Chuck Ragan tarafından yapılan orjinal muzik sunuyor.

Hikayesiyle sürükleyecek!

The Flame in the Flood sizi gelecek hedeflerini bi kenara koyup anı yaşamanıza teşvik ediyor. Size seçim yaptırarak ve ufak çaplı problemlerin, tehlikeli ancak tatmin edici spontaneliklerin üstesinden gelmenizi sağlayacak. Garip menü sisteminin aksine size anı yaşatıp içine çeken, harika dünyasında neşeyle nehirde süzülmenize, görseline ve seslerine hayran bırakan bir oyun.

Kickstarter tarafından desteklenmiş The Flame in The Flood oyunu Boston tabanlı bir şirket olan The Molasses Flood tarafından geliştiridi. Curve Digital oyunun sadece PS4 versiyonuyla ilgilendi. Oyunu bilgisayarda almak isterseniz Steam platformunda oyun 24 TL.

Yılbaşında WhatsApp üzerinden kaç mesaj atıldı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu