Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

7.000 mAh’lik Galaxy M51 tozu dumana katmaya geliyor!!!

Samsung’un yakın zamanda piyasaya süreceği 7.000 mAh’lik telefonu Galaxy M51, lansmana kısa bir süre kala tekrar sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, orta segment ailesine sürekli olarak yeni üyeler eklemeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz aylarda Galaxy M31s ve M01s modellerini piyasaya süren şirket, şimdi de iddialı özelliklere sahip Galaxy M51 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Daha önce Samsung’un resmi websitesinde sızdırılan Galaxy M51, bugün de işlemci ve bataryası ile birlikte tamamen netlik kazanmış oldu.

Tüm sızıntılara ve iddialara göre M51, 7.000 mAh’lik devasa bir batarya ile gelecek. Aslında bir genelleme yapacak olursak Samsung, M serisinde bu kapasiteleri sürekli olarak yüksek tutuyor. Hatırlarsınız Galaxy M30s’de daha önce 6.000 mAh’lik devasa bir batarya ile gelmişti. Şimdi ise M51 modelini düşünecek olursak bu sayı git gide artacak gibi görünüyor.

Sızdırılan diğer özelliklere göre Galaxy M51, 64 megapiksellik bir ana lens ile gelecek. Ayrıca dörtlü bir kamera kurulum ile gelmesi beklenen bu telefona, bir de 12 megapiksellik ultra geniş açı sensörü dahil olacak. Ne yazık ki diğer sensörler hakkında henüz net bir bilgi yok.

Tasarım ve görünüş açısından konuşacak olursak cihaz, FHD Plus çözünürlüğe sahip 6,67 inçlik AMOLED bir ekran ile gelecek. İşlemci olarak ise Snapdragon 730 yonga setinden güç alacak. Ayrıca 8GB RAM ile de desteklenecek.

Son olarak FCC sertifika sitesi tarafından onaylanan Galaxy M51, 25Wat’lık hızlı şarj desteğine sahip olacak. Tabii bu, 7.000 mAh’lik bir pili ne kadar sürede doldurur hiçbir bilgimiz yok.

Galaxy-M51

Hatırlarsınız Samsung, kısa bir süre önce M31s modelini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise SM515F model numarası ile resmileşen M51, Samsung’un Rusya destek sayfasında görüldü.  Bu durum, şirketin hızlandığının ve yakında Rusya’da Galaxy M51‘i piyasaya süreceğinin açık bir göstergesi olabilir.

Galaxy M51, bilindiği üzere şirketin orta sınıf bir akıllı telefonu olacak. Ayrıca destek sayfasında da görülen bu cihazın önümüzdeki ay bekleyenleri ile buluşacağını umut ediyoruz.

Bakalım Koreli üretici yeni orta segment telefonu ile beğenileri toplayabilecek mi? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu