Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 3 Kamerası Muh-te-şem!

Katlanabilir akıllı telefonu yok satan Samsung, Galaxy Z Fold 3 için ekran altı ön kamera ile tam ekran keyfi yaşatmayı amaçlıyor.

kaynakları, yeni nesil Samsung Galaxy Z Fold 3 akıllı telefonunun, ekranın arkasında bulunan bir ön kameraya sahip ilk Samsung cihazı olabileceği bilgisini yaydı. Daha önce, yeni nesil Galaxy S amiral gemisi akıllı telefonlarının 2021’in ilk çeyreğinde duyurulacağı söylendi. Ayrıca bir alt ekran özçekim kamerası alacağına dair söylentiler vardı. Bazı kaynaklara göre bu kameralar Z Fold ile birlikte Galaxy S21 ailesine de dahil edilecek.

Bununla birlikte, şimdi alt ekran kameraların üretimi için teknolojinin hala iyileştirilmesi gerektiği bildirildi. Bu nedenle Samsung, ticari cihazlarda uygulanmasını ertelemeye karar verdi. Böylece, gelecekteki akıllı telefonlar Galaxy S serisi ile başlayarak kademeli olarak alt ekran kamerasına geçecek.

Ekranın arkasına gizlenen kamera, önümüzdeki yılın ikinci yarısından daha erken bir zamanda tanıtılması beklenen katlanabilir Galaxy Z Fold 3’te görücüye çıkacak. Bu akıllı telefon, kesik veya deliksiz, tamamen çerçevesiz, esnek bir ekrana sahip olacak.

Galaxy S21 / S30 cihazlarına gelince, ön kamera için delikli bir ekrana sahip oldukları biliniyor. Değişikliğe bağlı olarak, tek veya çift özçekim modülü kullanılabilir. Ayrıca S Pen kullanımına olanak sağlaması bekleniyor. Samsung’un şimdiye kadar çıkardığı en pahalı telefonu olacak. Telefon ile ilgili gelişmeler netleştikçe siz değerli okuyucularımıza bilgi vermeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu