Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuTeknoloji

Meizu mblu Zero: Çerçevesiz telefon mu dediniz?

Uzun bir dönemdir donanım ve yazılım özellikleri noktasında rekabete girişen akıllı telefon üreticileri bu yılın başından itibaren ise ekran / kasa tarafında kozlarını paylaşıyor. Özellikle 18:9 ekran formatına geçişle birlikte ekran çerçevelerinin bir hayli incelmesinin bunda etkili olduğunu söyleyebiliriz. Hatta tasarım hatlarını kolay kolay değiştirmeyen Apple bile iPhone 8 modeliyle ekran noktasında yaşanan rekabete dahil olmaya hazırlanıyor. Son sızıntıya göre bu kategoride en dikkat çeken telefonlardan birinin ise Meizu mblu Zero olacağı iddia edildi.

Sıfır çerçeveli Meizu mblu Zero geliyor

Twitter aracılığıyla telefonun resmi bir görüntüsü yayınlandı. “Yeni ekran dünyası” sloganını taşıyan görsele bakıldığında mblu Zero’nun dünyanın çerçevesiz ilk telefonu olacağı konusunda ciddi iddialar ortaya atılıyor.

Ekran / kasa oranı rekorunun 11 Eylül’de tanıtılacak Xiaomi Mi Mix 2 modeliyle kırılması bekleniyor. %94 seviyelerinde bir orana sahip olacak telefonu görünüşe bakılırsa Meizu’nun yeni telefonu geride bırakacak.

Yayınlanan görsel dışında mblu Zero hakkında elimizde bir bilgi bulunmuyor. Kısa süre içerisinde gerçekleşecek sızıntılarla birlikte telefon hakkında daha fazla detaya sahip olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu