Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerPlayStationSonyTeknoloji

Arapların İştahı Kabaracak! Altın Kaplama PlayStation…

Evet, yanlış okumadınız. Microsoft Xbox Series S’i tanıttıktan sonra Sony şok bir duyuru yaptı. Altın kaplama PlayStation geliyor!

Sony, sadık ve varlıklı müşterileri için çıkardığı bu ürünün fiyatlarını Rusya’da duyurdu. Altın kaplama PlayStation için Arapların ilgisini çeken bir ürün olacağını düşündük ancak Rus pazarında da rağbet görmesi hayli ilginç. Söylentilere göre Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5’in maliyetinin açıklanması ve konsol için ön siparişlerin açılmasıyla yarın yeni bir misilleme hazırlıyor. Aynı zamanda Truly Exquisite mağazası, “yalnızca” 7999 € (yaklaşık 800 bin ruble) karşılığında 24 ayar dijital PlayStation 5 modeli ve diğer yayınlar için ön siparişlerin yakında açıldığını duyurdu.

Ancak PlayStation 5’in platin disksiz sürümü müşterilerini 8199 € gibi bir fiyattan karşılayacak. TL cinsinden ön satış harici satışlar, en az (vergiler hariç) 72.000 TL’den başlayacak. 18 ayar gül renkli altın kaplama ürünün fiyatı da bu şekilde. Disk destekli platin versiyonu ise 8299 € olacak. 24 ayar versiyonu ise daha uygun fiyatla 8099 €’dan satışa sunulacak.

Her konsol, iki DualSense denetleyici ve bir 3D Pulse kulaklıkla birlikte gelir. PlayStation 5, ücretsiz gönderim ve dünya çapında lüks bir ahşap vitrinde sergilenecek. Truly Exquisite, ayrı Gold DualSense denetleyicilerinin ve 3D Pulse kulaklıklarının fiyatlandırmasını da duyurdu. Birincisi 649 € ‘ya ikincisi 399 €’ ya mâl olacak.

Bu üründen toplamda 250 adet piyasaya sürülecek ve PlayStation 5 2020 bitmeden önce satışa sunulacak. Ülkemizden satın alan olacak mı? Merakla bekliyoruz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu