Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

25 Dolarlık Realme Akıllı Saat Piyasayı Karıştıracak

Çinli teknoloji devi 25 dolarlık Realme akıllı saatini tanıttı. Bu saat akıllı bilekliklerin yerini alacak gibi görünüyor.

Çinli teknoloji devi; Realme 9 5G ve Realme 9 Speed ​​Edition 5G telefonlarının yanı sıra Realme Techlife Watch S100 olarak adlandırılan Techlife markalı yeni bir akıllı saati de tanıttı. Realme akıllı saat konusunda fiyatı 25 dolara kadar düşürerek rakiplerine adeta göz dağı veriyor diyebiliriz.

Bu yeni akıllı saatin metal gövdesi ve silikon kayışı bulunuyor. Realme Techlife Watch S100, 1,69 inç renkli dokunmatik ekrana ve navigasyon için kullanılabilen bir yan düğmeye sahip. Aralarından seçim yapabileceğiniz 110 saat yüzü var. Saat ekran, sağlık verilerinin yanı sıra bildirimleri ve mesajları görüntüleyebiliyor.

Saat IP68 derecesine sahip olan bu model 1,5 metre derinliğe kadar toza ve suya dayanıklı olması ile de dikkat çekiyor. Saatin; hava tahmini uygulaması, müzik kontrolü, kamera kontrolü, telefon araması ve ayrıca çalar saat, kronometre, zamanlayıcı, el feneri uygulamaları da bulunuyor.

Realme Techlife Watch S100‘de kalp atış hızı sensörü, kan oksijen (SpO2) sensörü, cilt sıcaklığı termometresi ve aktivite takibi için 3 eksenli ivmeölçer de yer alıyor. Cihaz, dans, binicilik, açık havada koşu ve yürüyüş dahil olmak üzere 24 spor modu ile birlikte geliyor. Pil ömrü açısından şirket, tek bir şarjla 12 güne kadar kullanım olduğunu iddia ediyor.

Realme Akıllı Saat

Realme TechLife Watch S100, siyah ve gri olmak üzere iki renkte satışa sunulacak. 25 dolar değerindeki bu saatin akıllı bilekliklerin yerini kısa sürede alacağını düşünüyoruz. Bakalım Xiaomi’nin Smart Band 7 hamlesi nasıl olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu