Akıllı TelefonAndroidGenelSamsung

Samsung Galaxy S8 için düğmeye erken bastı!

Ağustos ayının sonunda tanıtılan Galaxy Note 7 sonrasında yaşanan hadiseler, telefonların geri toplatılması denilen tarihte yeni telefonların pazara sunulamaması hatta yenilenmiş olduğu iddia edilen bir Galaxy Note 7‘nin uçakta alev alması kullanıcıların kafasında büyük bir soru işareti ve endişe oluşmasına sebep oldu. Birçok kişi resmen Galaxy Note 7‘den soğumuşken Galaxy S7 edge‘nin de sanki Galaxy Note 7‘den görüp böyle bir duruma maruz kalması kullanıcıların “acaba benim telefonum da patlar mı?” diye sormalarına sebep oldu. Tüm bu yaşananlardan sonra Samsung Galaxy S8 söylentileri ayyuka çıktı.

İlginizi Çekebilir: Yeni Galaxy Note 7 de Patladı

galaxy-s8

Her yıl Mobil Dünya Kongresi’nde gördüğümüz Galaxy S serisinin yeni modeli Galaxy S8 ile biraz daha erken tanışabileceğimiz kulislerde söylenirken telefona ait bazı detaylarda sızdırılmaya başladı. Dilerseniz sızdırılan özelliklerden kısaca bahsedelim.

Samsung Galaxy S8 Teknik Özellikler

Sızdırılan bilgilere göre Samsung yeni telefonun önü sadece ekrandan oluşacak ve Home butonu ile kapasitif tuşlar Galaxy S8‘in önünde yer almayacak. Bu tasarım anlayışına nasıl gelindiği ise büyük bir soru işaretini de beraberinde getiriyor zira Samsung‘un böyle bir tasarıma hangi arada derede ulaştığını anlamak oldukça güç.

Kamera tarafında ise çift kamera teknolojisine geçiş yapılacak ve bu kamera sisteminin aynen LG G5‘te ve iPhone 7 Plus‘ta olduğu gibi farklı amaçlarla kullanılan iki kamera olacağı belirtiliyor. Yani biri geniş açı 8 megapiksel diğeri de 16 megapiksel kamera olacak; ya da 12 megapiksel… Huawei P9‘daki gibi bir donanım olmayacağını belirtelim.

galxy-s8-2

İşlemci tarafında ise çıta daha da yükselecek ve Samsung yine yapılmayanı yapacak gibi görünüyor. 10 nanometre üretim süreci ile üretilen Samsung yapımı Exynos 8895 ya da bölgeye göre Qualcomm Snapdragon 830 ile gelecek olan Galaxy S8, Galaxy Note 7‘de yaşanan tüm sorunların üstesinden gelecek gibi görünüyor.

Galaxy S8‘in en  merak edilen tarafının ise pil tarafında olacağı ortadaki en önemli gerçeklerden birisi…

Peki siz Samsung‘tan ne bekliyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu