Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10R Uygun Fiyatı ile Ortalığı Karıştıracak

OnePlus 10 Pro’dan sonra şimdi de OnePlus 10R adını taşıyacak telefon gelecek. Bu telefon fiyat/performans canavarı olabilir.

OnePlus, bildiğiniz gibi amiral gemisi OnePlus 10 Pro‘yu bu ay Çin’de tanıttı. Firma daha sonra ilginç bir şekilde uygun fiyatlı modeli olan OnePlus 9RT’yi Çin’in dışına açtı. Şimdi, şirketin önümüzdeki aylarda 9R veya 9RT’nin halefi olarak OnePlus 10R modelini piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor.

Android Central‘dan gelen rapora göre OnePlus’ın yeni canavarı, MediaTek’in amiral gemisi yonga seti Dimensity 9000 tarafından desteklenecek. OPPO, vivo, Xiaomi ve HONOR, 2022’nin ilk çeyreğinde bu çipten güç alan amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya süreceklerini zaten doğruladılar. Ancak OnePlus listede yoktu. OnePlus’ın bu hamlesi sürpriz oldu diyebiliriz.

Telefonun kamera özelliklerine henüz sahip değiliz ve Hasselblad kamera özelliklerini içerip içermeyeceği belli değil. Ancak telefonun 9RT ile aynı 120Hz tazelemeli AMOLED ekran ile geleceği söyleniyor.

OnePlus 10R’nin Hindistan ve Çin’de Mayıs veya Haziran aylarında olan 2022’nin ikinci çeyreğinin sonunda tanıtılması bekleniyor. OnePlus 9’un halefi olan OnePlus 10’un ve OnePlus 10 Pro’nun küresel lansmanının Nisan ayında olan 2. çeyreğin başlarında yapılması bekleniyor. Türkiye pazarına da geç de olsa geleceğini düşündüğümüz bu model 600 dolar bandında bir fiyatlandırmaya sahip olabilir.

Snapdragon 8 Gen 1‘e kafa tutan ancak daha uygun fiyatlı olan Dimensity 9000 yonga seti OnePlus’ın elini oldukça güçlendirecek gibi görünüyor. Kamera tarafında da bu telefon tatmin edici bir deneyim sunabilirse firmanın 2022’deki gizli silahı olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu