Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Redmi 9T Kanlı Canlı Sızdırıldı; Bilin Bakalım Kimin Kopyası?

Xiaomi’nin önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni telefonu Redmi 9T, kutusuyla birlikte kanlı canlı olarak sızdırıldı. Tasarım bir yerden tanıdık

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni Redmi 9T modelini tanıtmak için artık gün saymaya başladı.  Bildiğiniz üzere önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan bu telefon, piyasadaki Redmi Note 9 Pro 4G’nin yeni ve geliştirilmiş bir versiyonu olarak gelecek. Şimdi Slashleaks adındaki bir web sitesi, Çin dışında tanıtılacak olan bu telefonun birkaç canlı görüntüsünü ortaya çıkarıyor. Bu kaynağın ne kadar sağlam olduğunu bilmeyen yoktur. Zira akıllı telefonların çoğu, lansman öncesinde mutlaka bu siteyi ziyaret ediyor.

Redmi 9T Snapdragon 662 yongasıyla gelecek

Gelen bilgilere göre yeni Redmi 9T, gücünü Qualcomm’un Snapdrgaon 662 yonga setinden alacak.(Adreno 610 desteklenecek) Diğer yandan cihaz; 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6.53 inç ekran ile donatılacak. Bellek yapılandırması olarak ise bu telefonda, 4GB RAM ve 128GB dahili hafızaya yer verilecek.

Optikler açısından Redmi 9T’de; 48 megapiksel ana kamera bulunacak. Ek olarak buna bir de; 8 megapiksel Ultra geniş açı, 2 megapikselde derinlik sensörü eşlik edecek.

Xiaomi’nin bu telefonda sunacağı en büyük özellik ise, 18Wat destekli 6.000 mAh’lik bir pile ile gelecek olması. Yani Redmi 9T’nin devasa piliyle, iki günü rahatlıkla çıkarabileceksiniz.

Şimdilik bu telefon hakkında bildiklerimiz bu kadar. Ancak gelen bilgilere göre Xiaomi, 9T’nin lansmanını 8 Ocak tarihinde gerçekleştirecek. Böylece sahiplerine de çok kısa sürede kavuşmuş olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu