Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil Uygulamalar

Instagram sürekli çöküyor! Ne yapmalıyım?

Birçok akıllı telefonda Instagram sürekli çöküyor şeklinde uyarılar alındığına dair paylaşımlar gelmeye başladı. Peki bu sorundan nasıl kurtulabiliriz? Dünyanın en popüler mobil uygulamaların da kimi zaman ciddi sorunlar yaşadığını görüyoruz. Bu furyaya görünüşe bakılırsa son olarak Instagram dahil olmuş.

Google Play Store’da Instagram uygulamasının altına yazılmış onlarca yorum, yine Twitter’a baktığımızda pek çok kullanıcı Instagram uygulamasının sürekli çöktüğünden şikayetçi. Bu kullanıcılar arasında Pixel 2, Galaxy S9, Xiaomi modeller ve Galaxy S7 edge sahipleri ilk karşılaştıklarımız.

Instagram sürekli çöküyor
Instagram sürekli çöküyor

Instagram sürekli çöküyor! İşte çözümü

Instagram’ın neden sürekli duruyor hatası verdiğini şu an için bilmiyoruz, ancak uygulama kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyoruz. Sorunu gidermek için Google Play’e gidip Instagram uygulamasını güncellemeniz yeterli. Böylece bir süredir can sıkan bu sorundan kurtulmuş olacaksınız.

Henüz güncelleme gelmediyse Instagram web sürümü aracılığıyla sayfa akışını görebilir ve fotoğraf yükleyebilirsiniz. “Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Depolama> Verileri temizle ve ön belleği temizle” işlemi de uygulamadaki sorunları giderebilir.

 

İşte iOS 12 güncellemesi alacak modeller!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu