Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokiaTeknoloji

Nokia TA-1335 TENNA Sitesinde! Sudan Ucuz Olacak

Son zamanlarda bütçe sınıf telefonlarıyla karşımıza çıkan Nokia, şimdi de TA-1335 model numaralı bir telefonu tanıtmaya hazırlanıyor.

HMD Global tarafından üretilen Nokia akıllı telefonlar, çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. Bu yıl oldukça hareketli günler geçiren Finlandinya’lı teknoloji şirket, yıl bitimine doğru yeni bütçe sınıf telefonu ile tekrardan karşımıza çıkacak. Şimdi lansman öncesinde TA1335 model numaralı bir Nokia modeli, tasarımı ve bazı özellikleri ile açığa çıkıyor. Dilerseniz gelin sözü fazla uzatmadan bu telefona biraz yakından göz atalım;

Çin’in TENNA sitesinde TA-1335 model numarası ile görülen bu telefon, ortaya çıkan özelliklere bakılırsa çok düşük bir fiyat etiketine sahip olacak. Zira amiral gemileriyle istedikleri satış rakamını elde edemeyen Nokia, zararını bütçe sınıf telefonlarını piyasaya sürerek kapatacak gibi.

Nokia C3 ile benzer bir tasarıma sahip olması beklenen bu gizli telefon; 81 × 44.5 × 22mm boyutlarında ve 122G ağırlığında gelecek. Ek olarak lacivert ve şampanya renk seçenekleri ile satışa sunulacak. Teknik özellikler açısından bakarsak TA-1335 model numarasına sahip olan bu yeni bütçe sınıf telefon, 2GB RAM ve 64GB’lık bellek yapılandırması ile gelecek. Aynı zamanda ismi belli olmasa da dört çekirdekli bir yonga seti tarafından güçlendirilecek.

Optikler açısından bu gizli Nokia modeli, 8 megapiksel ana kamera ile donatılırken, 8 megapiksel de selfie kamerası ile donatılacak. Bunun yanı sıra 4G ağ bağlantısını destekleyecek ve 2.500 mAh’lik bir pile sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu