Akıllı TelefonAppleiPhone

iPhone 15 Serisi İçin Test Üretimi Başlıyor

iPhone 15 serisi hala çok uzağımızda, ancak yeni bir rapora göre Foxconn yakında sonraki iPhone’ların test üretimine başlayacak.

iPhone 15 serisi için önümüzdeki daha dokuz aylık bir süre var. Bu süreçte sayısız sızıntıya şahit olacağız, ancak bundan sonraki sızıntılarda telefon serisinin görüntüleri sızdırılabilir. Yeni bir rapora göre Apple ve Foxconn, konseptten son tasarıma geçmeyi ve ardından bir test üretimi içeren NPI (Yeni Üretime Giriş) aşamasına geçti. 

Bu yıl, Apple‘ın NPI aşamasına geçişi öncekinden farklı. Bunun ana nedeni, iPhone’un Çin ve Hindistan’daki seri üretim süreleri arasındaki farkın daralacak olması. Daha önce boşluk altı ila dokuz ay arasındaysa, bu yıl birkaç haftaya düşürülecek çünkü iPhone 15 Hindistan’da da üretilecek. 

Tüm bunlar göz önüne alındığında, yakın gelecekte yeni iPhone’ların çizimleri ve ardından düzenleriyle ilgili ilk sızıntıları beklememiz muhtemel. Söz konusu yeni iPhone’lar olduğunda bu durum sürekli yaşanıyor ve sızıntılar her zaman doğru çıkıyor.

iPhone 15 Serisi Neler Sunacak?

Apple’ın iPhone 14 serisinde standart ve Plus modellerine üvey evlat muamelesi yaptığı herkesin malumu. iPhone 15 ile birlikte işlevsel dinamik adanın iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’a dahil edileceği gelen bilgiler arasında. Her iki telefonda çift kamera kurulumu sürecek. Fakat ana kamerada bu defa iPhone 14 Pro serisindeki 48 megapiksellik sensör yer alacak. Merak edilen standart modellere ekran tarama hızının artırılıp artırılmayacağı. Son iki nesildir Pro modellerinde 120Hz tarama hızına sahip ekranlar yer alırken, standart modellerde 60Hz kullanımı sürüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu