Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone (3) Yakın Zamanda Gelmeyecek

Nothing Phone (3) yakın zamanda gelmeyecek. Firmanın kurucusu Carl Pei, bunun henüz gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Nothing Phone (2) geçen yılın temmuz ayında resmileşti ve bu nedenle halefinin birkaç hafta içinde ortaya çıkmasını bekliyor olabilirsiniz. Ama anlaşılan o ki yanılıyorsunuz. Bir Nothing Phone (3) ile ilgili son zamanlarda sızıntıların olmayışı aslında bunun habercisiydi.

Bugün Nothing‘in kurucusu ve CEO’su Carl Pei, Nothing Phone (3) modelinin en erken 2025’te piyasaya sürüleceğini açıkça duyurdu. Bu, olağan üst düzey akıllı telefonların yıllık yenileme döngüsüyle karşılaştırıldığında oldukça büyük bir gecikme ve nedenini merak ediyorsanız nedeni ”yapay zeka”.

Önümüzdeki ay telefonu piyasaya sürmek ve bugünlerde çoğu şirketin yaptığı gibi yapay zeka özelliklerini sağa sola duyurmak yerine, şirket bunun için biraz daha mesai harcamayı tercih edecek.

Bu şekilde, gelecek yıl bazı ilginç kullanıcı arayüzü yenilikleri ortaya çıkarsa, AI ile uygulamalar arasında “köprü kurma” veya benzeri bir şey olursa, Nothing Phone (3) gerçekten bir hit haline gelebilir. Belki de firma bunu bir bahane olarak kullanıyordur, bilemeyiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu