Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor Magic V2 Lite Ucuz Bir Katlanabilir Telefon Olacak

Yeni bir rapora göre Honor düşük maliyetli bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Bu model Honor Magic V2 Lite ismiyle çıkış yapacak.

Honor, kısa süre önce rekabetin her geçen gün daha da agresifleştiği katlanabilir akıllı telefon pazarına Magic V2 modelini sundu. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci biriminden güç alan telefon ince ve hafif yapısı bu segmentin dikkat çeken modellerinden biri olmayı başardı. Yeni bir rapora göre Honor üç katlanabilir telefon daha geliştiriyor. Bunlardan biri dikey katlanabilir olacak. Honor Magic Flip olacak. bu yılın sonuna kadar tanıtılması beklenen diğer modeller iddiaya göre Honor Magic V Slim ve Honor Magic V2 Lite olacak.

Honor, Honor Magic V2’yi tanıtmadan önce, şirketin cihazı iki yonga seti versiyonunun duyurabileceğine dair söylentiler vardı . Ancak Honor geçen ay Snapdragon 8 Gen 2 çipli Magic V2’yi tanıttı. Söylentilere konu olan Snapdragon 8 Plus Gen 1 versiyon henüz tanıtılmadı.

Görünüşe göre V2’nin SD8G+1 versiyonu var, çünkü önemli bir kaynağa göre bu model Magic V2 Lite ismiyle çıkış yapacak. Cihazın diğer özellikleri henüz bilinmiyor. Cihazın isimlendirilmesinde yer alacak “Lite” eklentisi, telefonun Magic V2’nin altında konumlandırılacağını gösteriyor.

Kaynak bu modelin daha düşük bir fiyat etiketi taşıyacağını da ima etti. Magic V2’nin başlangıç ​​fiyatı 8.999 Yuan (1.235$) olarak belirlendi. Magic V2 Lite’ın yaklaşık 5.000 Yuan (685 $) olarak fiyatlandırılma olasılığı var, bu da onu Çin pazarındaki en uygun fiyatlı yatay katlanabilir telefonlardan biri yapacak. 

Magic V2 Slim’e gelince, bu modelin ise dışa doğru katlanan bir tasarıma sahip olacağı konuşuluyor. Cihazın bu yıl Ekim ayında Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Marka ayrıca 1 Eylül’deki IFA 2023 açılış konuşmasında Magic V2 ile birlikte bu ürünlerden birini küresel pazar için duyuracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu