Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 kullanıcılarının başını ağrıtacak güncelleme! Yapmayın!

Samsung Galaxy S21 serisi telefonlardan birini kullanıyor ve son güncelleme sonrası pil sorunları mı yaşıyorsunuz. Haberimize göz atın deriz.

Samsung tepe modellerde başlayarak bir süredir akıllı telefonları için şubat ayı güvenlik güncellemelerini aktarmaya başladı. Bu güncellemeler kritik pek çok güvenlik açığının kapatması ve bazı geliştirmeler sağlamanın yanında sorunlar da getirebiliyor. Galaxy S21 serisi bu sorunlardan biriyle karşılaşmış durumda.

SamMobile sitesinde yer alan bir habere göre S21 serisi kullanıcılar şubat ayı güncellemesinin ardından pil tarafında ciddi sıkıntılar yaşamaya başladı. Peki buna neden olan sorun ne?

Samsung Galaxy S21

Galaxy S21 şubat güncellemesi pili bitiriyor

Reddit ve bazı Samsung forumlarda birçok S21 serisi kullanıcı şubat ayı güncellemesini yaptıktan sonra telefonlarının pil süresinde ciddi azalmalar olduğunu belirtiyor. Şikayetlerin tamamı serinin Exynos versiyonuna sahip telefonları kullananlardan geliyor.

Pil şikayetleri Samsung’un yeni nesil işlemcisinden ziyade yazılımdan kaynaklanmakta. Bazı kullanıcılara göre hücresel bağlantıdan (mobil veri) oluşan bir sorun nedeniyle pil hızlı tükenmekte. Sorundan etkilenen S21 sahipleri telefonlarında uçak modunu etkinleştirdiklerinde pil ömrü normal parametreler dahilinde kalmaya devam ediyor.

Pil sorunu ilk etapta S21, S21 Plus kullanıcıları bir hayli etkilemiş görünüyor. GalaxyS21 Ultra kullanıcıları ise bu durumdan daha az söz etmekte. S21 serisi bir telefon kullanıyorsanız şubat ayı güncellemesini ilk etapta yapmamanızı öneririz. Pil sorunu şu sıralar birçok yerde konuşulmaya başlandı ve haliyle Samsung yakın zamanda tepe modeller için bir düzeltme güncellemesi yayına alacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu