Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Pocophone CEO’su Pocophone F2 ile ilgili konuştu!

Bu yıl Ağustos ayında beklediğimiz Pocophone F2 ile ilgili şirketin CEO’su resmi açıklamayı yaptı ve beklentileri daha da arttırdı. İşte o açıklama…

Xiaomi‘nin alt markalarından birisi olan Poco, geçtiğimiz 2018 yılı Ağustos ayında ilk nesil Pocophone F1 ile karşımıza çıkmış ve mobil dünyayı ciddi anlamda sallamıştı. Bunun sebebi ise telefonun fiyatıydı. Amiral gemisi özellikleri ile gelen ve amiral gemisi telefonların neredeyse üçte bir fiyatına satılan Pocophone F1 öylesine büyük bir başarı yakaladı ki; Xiaomi bu seriyi kendisinden ayırma kararı aldı. Bu yıl Ağustos ayında telefonun yeni nesil serisi Pocophone F2 beklendi ama beklenen telefon bir türlü ortaya çıkmadı.

Bugün Poco CEO’su Alvin Tse bir tweet atarak yeni nesil Pocophone ile ilgili resmi bir duyuru gerçekleştirdi. Tse, açıklamasında 2020 yılını hedef gösterdi ve “Poco!dan daha fazlasını duyacaksınız“dedi.

Peki bu “daha fazla” denilen şey ne? Açıkçası bizim buradan çıkardığımız şey Poco markasını sadece tek bir model tanıtmayacak olması. Anladığımız kadarıyla Poco serisi orta segment ve üst segment telefonlarının yanında 5G destekli bir model de duyurabilir. Bu modelde Snapdragon 765 yerine MediaTek‘in 5G destekli yeni orta segment yonga setine yer verilebilir.

Malzeme kalitesi ile ciddi anlamda eleştirdiğimiz ilk nesil Pocophone serisinin yeni modeli bize ne sunacak ve bunu ne kadar fiyata sunacak oldukça merak ediyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu