Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S8 fiyatı ve çıkış tarihi!

Galaxy S8 modelinin piyasaya çıkış tarihiyle ilgili son günlerde birçok haber yayınlandı. Samsung cephesinden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmezken, telefonun resmi duyurusu içinse şubat sonunda gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi bekleniyor.

Son olarak telefonun fiyatı ve çıkış tarihine ilişkin bir bilgi daha geldi. Daha önce S serisi telefonlar hakkında önemli bilgiler aktaran ve bunların büyük bölümünde haklı çıkarak güvenirliğini ispatlayan @Ricciolo1 isimli Twitter kullanıcı bu defa telefonun fiyatı ve çıkış tarihi açıkladı.

Galaxy S8

Popüler kullanıcının aktardığı bilgilere göre Galaxy S8 tanıtıldıktan yaklaşık bir ay sonra 29 Mart tarihinde satışa sunulacak. Telefonun fiyatı ise 849 dolar olacak. Telefonun Avrupa fiyatının ise 800 euronun üzerinde olacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Son dönemde artan kurlarla birlikte bu yıl ülkemize giriş yapacak birçok üründe ciddi bir fiyat artışı bekleniyor.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge geçen yıl ülkemize 2.700 lira ve 3.300 lira fiyatlardan giriş yapmıştı. Bu yıl ise Galaxy S8 için en iyimser fiyatın en az 3.000 lira olacağı yönünde.

İki farklı Galaxy S8 geliyor

Samsung şubat sonunda düzenleyeceği etkinlikte S8 ve S8 Plus modellerini duyuracak. S8’in 5.7 inç, S8 Plus’ın ise 6.2 inç ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. 4K ekrana sahip olması beklenen telefonların işlemci biriminde pazara bağlı olarak Exynos 8895 ve Snapdragon 835 yonga setleri alacak.

8 GB RAM’in yer alması beklenen telefonda depolama tarafında standart modelin 64 GB ile başlaması bekleniyor. 128 ve 256 GB’lık modeller de yine satışa sunulacak. 13 megapiksel arka kamera (S8 Plus için çift kamera iddiaları var), 5 megapiksel ön kamera, suya ve toza karşı dayanıklı kasa, ekran altına gömülü parmak izi tarayıcısı ve 3.600 mAh kapasiteli pil, S8’de yer alması muhtemel özellikler.

>> İlginizi çekebilir; LG yeni akıllı telefonunu duyurdu: LG X300

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu