Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriGündemiPhoneMobiroller

iPhone 12 26. Kattan Düştü Burnu Bile Kanamadı!

Apple’ın iPhone 12 modeli bugün ilginç bir olay ile gündeme geldi. Telefon tam 26. kattan düştü ve sapasağlam çıktı. İşte detaylar.

Cupertinolu teknoloji devi Apple’ın geçtiğimiz 2 yıl öncesinin canavarı iPhone 12 bugün ilginç bir olaya karıştı. Mydrivers’ın aktardığına göre Fujian Eyaleti’ndeki Ningde’de kızın balkona kıyafet asarken telefonunu cebinden düşürdü. Telefonun 26. kat penceresinden düşen ve mucizevi bir şekilde sağlam ve tamamen çalışır durumda kalan bir iPhone 12 Pro olduğu ortaya çıktı.

Aslında bu olayda şans faktörü çok büyük rol oynuyor. Çünkü iPhone’u kurtaran köpük yalıtım oldu. iPhone diklemesine köpük yalıtımın üzerine düşmüş. Dik düştüğü için de direkt köpük yalıtımın içerisine girmiş. Bu yüzden bu olaydan iPhone burnu bile kanamadan ayrılmayı başarmış.

Telefonun ekranı aktarılan bilgilere göre hiçbir şekilde hasar görmemiş. Sadece kasada sadece çizikler oluşmuş. iPhone 12 Pro, metal çerçeve yüke sorunsuz bir şekilde dayanırken, kesinlikle dikey olarak düşmesiyle kurtarıldı.

Daha önce bildirdiğimiz gibi, 25 Aralık’ta Zhejiang Eyaleti’ndeki Wenzhou’da bir iPhone’u içeren başka bir olay meydana gelmişti. Bu olayda kişi şanslı değil aksine şanssızdı. Bir adam yanlışlıkla iPhone XR’ı yere düşürdü ve ardından aniden alev alıp patlamıştı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu