Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 3 Kamera Özellikleri Netleşti!

Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Z Fold 3 kamera özellikleri netleşti. Cihazın önünde iki farklı kamera yer alacak.

Yıl sonuna kadar 7 milyondan fazla akıllı telefonu piyasaya sürmeyi planlayan Samsung yeni gelişmeler ile gündeme geliyor. Birbirinden farklı telefon modellerini Hindistan’da lansmana çıkarmaya hazırlanan şirket bugün de haberlerimiz de yer buldu. Galaxy M32 akıllı telefonu için destek sayfalarını yayına almaya devam eden şirket yeni haberler ile radarımıza yakalandı. Katlanabilir telefonu olan Galaxy Z Fold 3 ile yine gündeme gelen şirket telefonun ön tarafında iki farklı kamerayı karşımıza çıkaracak.

Daha önce de kamera özellikleri ile radarımıza yakalanan telefon modeli bu yıl karşımıza çıkacak. Ne zaman çıkış yapacağı konusunda herhangi bir bilginin yer almadığı telefon modeli muhtemelen yıl içerisinde raflardaki yerini alacak. Hadi şu telefonun kamera özelliklerine daha yakından bakalım.

"<yoastmark

Galaxy Z Fold 3 Ön Tarafında İki Farklı Kamerayı Karşımıza Çıkaracak

Ön tarafında iki kameraya yer verecek olan akıllı telefonun arka tarafında ise üçlü kamera kurulumunun olacağı belli oldu. Telefonun ana kamerası geniş açılı bir yapı da karşımıza çıkacak. Ana kameraya ek olarak 12MP’lik bir sensörü de karşımıza çıkaracak olan şirket bu sensörü Sony’den temin etti. 12MP’lik telefoto kameraya da sahip olacak olan telefon modelinin ön tarafında iki kamera olacağından söz etmiştik. Bu kameranın biri ana ekranda diğeri ise ikinci ekran da karşımıza çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu