GenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTeknoloji

Microsoft Edge 88’in Getireceği Özellikler Belli Oldu

Microsoft Edge, 88. sürümüyle birlikte güvenlik konusunda yeni özellikler getirecek. İşte bir sonraki güncellemenin detayları;

Son zamanların en popüler tarayıcılarından biri olan Microsoft Edge, yeni güncellemeleriyle kendisini daha da geliştiriyor. Bellek tüketme konusunda Chrome’un üzerinde olan bu tarayıcı, şimdi de güvenlik konusunda yeni özellikler alacak. Hatırlarsınız bir süre önce Microsoft, Edge tarayıcısının güvenliğini geliştireceğini vaat etmişti. Buna istinaden dev şirket 88. sürümü ile birlikte; kullanıcı hesaplarındaki güvenlik açıklarını izlemek için, yeni bir işlevsellik sunacak. Bu yenilik, bir parola sızıntısı keşfettiği zaman kullanıcıyı uyarak ve parola değiştirmesini önerecek.

Edge’nin 88. sürümüyle birlikte Microsoft, toplam üç adet iyileştirme eklemeye planlıyor. Bunlar; parola sızıntı uyarısı, dikey sekmede gezinme ve güçlü parola istemleri. Bunların arasından tarayıcıya yeni eklenecek olan parola monitörü, oldukça kullanışlı olacaktır diye düşünüyoruz. Zira şifrelerinizi Edge ile eşitlediğiniz taktirde, arkanızda artık sizi uyaracak güvenli bir tarayıcı olacaktır.

Microsoft Edge ile şifreleriniz artık daha güvende olacak.

Microsoft Edge’nin önümüzdeki günlerde yayınlanacak 88. sürümüyle birlikte, şifreleriniz artık daha güvende olacak. Microsoft, şifrelerinizin sızdırıldığını tespit ettiği anda, tarayıcı yoluyla sizi uyaracak ve bilgilendirecektir. Ancak bu özellik, şu an için sadece Microsoft hesaplarıyla sınırlı. Yani yeni güncelleme sonrası şifrenizi korumak için, hesabınızı Microsoft’a eşitlemeniz gerekecektir. Aksi taktirde yeni şifre koruma işlevinden yararlanamayacaksınız.

Şu anda Microsoft Edge‘nin getireceği yenilikler bu kadar. Ancak yeni bir gelişme olduğunda tekrar sizlerle paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu