Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Infinix 160 Watt Hızlı Şarjlı Telefonu Onayladı

Infinix 160 Watt hızlı şarj desteğine sahip telefonu onayladı. Infinix’e seviye atlatacak telefonun tasarım özellikleri şimdiden biliniyor.

Infinix 160 watt hızlı şarj desteğine sahip telefonu onayladı ve çıkış tarihinin yakın olduğunu bildirdi. İlk olarak haziran ayı başında Xda-developers sitesinin özel olarak geçtiği haberde markanın 160 watt hızlı şarj desteğine sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildirildi. Infinix’in “Ultra Flash Charge” olarak isimlendirdiği bu hızlı şarj özelliği sızdırılan görüntüye bakılırsa pek de büyük olmayan bir adaptörle sunulacak.

160 watt şarj desteğine sahip telefon hemen satışa sunulursa Infinix bu alandaki rekoru elinde bulundurmuş olacak. Şu an piyasada en hızlı şarj olan telefonlar 120 watt seviyesinde. OnePlus 9 Pro, Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra gibi Premium telefonlar 65w/67w hızlı şarj seviyesine ulaşabiliyorlar.

Infinix 160 watt

Peki 160 watt hızlı şarj desteğine sahip telefonu nasıl görünecek. Bu noktada da bazı sızıntılar mevcut. Telefonun nasıl isimlendirileceği henüz net değil. 160 watt hızlı şarj desteğinin yanında şelale ekranın daha fazla dikkat çekeceği kesin. Mate 30 Pro’dan sonra böylesine bir ekrana sahip bir telefon görmedik.

Şelale ekran dolayısıyla yanlar tamamen ekrandan oluşuyor. Ses butonları ve güç tuşu telefonun sağ tarafına konumlandırılırken, karşıdan bakıldığında bu tuşlar epey zor fark ediliyor. Telefonun ön kısmına dair söyleyeceğimiz bir diğer önemli nokta kameranın sol köşesine yerleştirilmiş olması.

Infinix’i üst segmentte temsil edecek olan telefon, Galaxy Note 20 Ultra ve Nubia Z30 Pro modellerini anımsatan bir kamera yapısıyla geliyor.  Üst bölümde devasa büyüklükteki bir sensör, bu büyük sensörün altında bir başka kamera ve LED flaş yerleştirilmiş. Üçüncü kameranın da periskop yapılı olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Telefona dair elimizdeki bilgiler şu an bunlar, ancak Infinix’in yapacağı paylaşımlar ya da sızıntılarla birlikte daha önemli bilgilere ulaşacağız

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu