Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Petal Mail Gmail’e Kök Söktürecek! Ağlama Google!

Huawei’nin Google’dan kurtulma çabaları hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de Gmail’e rakip olacak olan Huawei Petal Mail duyuruldu.

Huawei, geçtiğimiz aylarda Gmail’in yerini alabilecek Petal Mailbox için ticari marka başvurusunda bulunmuştu. Huawei Petal Mail, Gmail’e benzer özelliklerin yanında kullanıcıların yabancılaşmaması için daha çekici bir arayüz sunabilir.

Gelen bilgilere göre; bazı kullanıcılar üzerinde Huawei’nin mail servisinin testleri başlamış durumda. Kullanıcıların mail servisine üye olmak için sıfırdan bir hesap açmaları gerekecek. Aynı Gmail’de olduğu gibi alacağınız kullanıcı adı ile mailinizi kullanabileceksiniz.

Bu web testinin bir parçası olmak isteyen kullanıcılar, bilgisayarları aracılığıyla www.petalmail.com’da oturum açabilirler. Açık testte ilk üç geri bildirim 100 yuan ile ödüllendirilecek. Bununla birlikte, test şu anda sadece Çinli kullanıcılar sınırlı. Muhtemelen ilerleyen aylarda global bir beta olacak.

Petal Mail adres uzantısı @petalmail.com şeklinde olacak. Örneğin; teknoburada@petalmail.com şeklinde mail adresi oluşturulacak. Hesap kaydı ve cep telefonu numarası gibi detaylar doğrulandıktan sonra kullanıcılar Petal Mail’in web sayfası versiyonuna girerek e-posta hizmetlerini deneyimleyebilecek.

Huawei Petal Mail

Petal Mail’de; Gelen kutusu, Yıldızlı, Taslak, Gönderildi, Çöp ve İstenmeyen e-posta gibi öğeler yer alıyor. Mail hizmeti geliştikçe daha farklı klasörler ve servisler de eklenecektir.

Öte yandan Huawei, geçmişte Petal Search ve Petal Maps için de başvurdu. Ancak, bu uygulamalar halihazırda ticari kullanım için kullanımda. Ayrıca Petal Maps’in kullanıma sunulması, şirketin “Petal” ile ilgili temel hizmetlerini tek bir dizide oluşturmasına ve bağlamasına olanak tanıyacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu