Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor 50 SE Serinin En Ucuz Telefonu Olacak!

Yakın da Honor 50 serisi piyasaya çıkış yapacak. Serinin en ucuz telefonu Honor 50 SE olacağı ortaya çıktı. Cihaz 16 Haziran’da tanıtılacak.

Akıllı telefon pazarına katılmak için gün sayan 50 serisinden yepyeni haberler gelmeye devam ediyor. Akıllı telefon pazarının büyümeye devam ettiği şu günler de yeni telefonlar duyurulmaya devam ediliyor. Xiaomi markası geçtiğimiz gün Black Shark 4 ile AnTuTu listelerine damga vurmayı başarırken satışlar da patladı. Akıllı telefonların hayatımızdaki yeri de artmaya devam ediyor. Piyasaya çıkan onlarca telefon modelleri hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Dün de 50 serisinin yeni bir modelinin daha ortaya çıkacağı belli oldu. Yeni telefon modeli Honor 50 SE olacak.

Bildiğiniz üzere her telefon serisin de bir adet Pro model olduğu gibi bir adette bütçe dostu telefon oluyor. Honor şirketi de kullanıcılarına düşük bütçeli bir telefon modeli sunacak. Merakla beklenen seri 16 Haziran’da üç farklı varyant ile karşımıza çıkacak.

Honor 50 SE
Honor 50 SE

Honor 50 SE Bütçe Dostu Olacak

Aslın da belirtilen akıllı telefon modeline geçtiğimiz gün ulaşmıştık. Daha doğrusu sızıntılar ile ortaya çıktığından söz etmiştik. Merakla beklenen telefon serisi 16 Haziran’da tanıtıma çıkacak. Bu tanıtım sırasında iki telefon modelinin yer alacağı biliniyordu. Ancak son sızıntılar ile SE adında üçüncü bir varyantında olacağı netleşmiş oldu. Cihazın 66W şarj desteğine sahip olacağı bilinirken farklı bir detay yer almıyor. Buna ek olarak şirketin telefonları hala Google hizmetlerini desteklemiyor. Yeni telefon serisi Google hizmetlerini destekleyecek mi bilinmezken şirketin kullanıcıları bazı eleştiriler de bulunmaya başladılar bile.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu