Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony Xperia 5 II’nin Bir Görüntüsü Sızdırıldı. Hoş ve Benzer Tasarım

Bu, Sony Xperia 5 II’ye ilk bakışımız olabilir. Cihazın bir görüntüsü çevrimiçi olarak sızdırıldı. Xperia 5 ile çoğunlukla aynı görünüyor.

Sony Xperia 1 II, kapsamlı yükseltmelerle Xperia 1 üzerine inşa edilerek, firmanın yıllardır yaptığı en iyi amiral gemisi telefonu olabilir. Neyse ki, Xperia 5 de aynı muameleyi alabilir gibi görünüyor.

Tecrübeli bilgi sızıntı kaynağı Evan Blass, Patreon hesabında görünen Sony Xperia 5 II‘nin bir görüntüsünü yayınlayarak geçen yıl piyasaya sürülen Xperia 5‘e son derece benzeyen bir telefon gösterdi. Aşağıdaki resme bakın.

Xperia 5

Resim, bir kez daha üçlü arka kameralı bir telefonu ve üstte bir çerçeve bulunan 21: 9 ekran gibi görünen bir telefonu gösteriyor. Bununla birlikte, bir ses yükselticimiz, bir parmak izi tarayıcımız ve telefonun altına yakın iki ekstra düğmemiz olduğu için, ekranın sağ kenarında kayda değer bir değişiklik görülebilir.

Sony Xperia 5, bir ses düğmesi, parmak izi tarayıcı, ayrı bir güç düğmesi ve bir kamera deklanşör tuşuna sahipti (haberin üst kısmındaki resme bakabilirsiniz). Görünüşe göre parmak izi tarayıcısı yeni telefonda bir güç düğmesi işlevi görürken, ekstra düğmelerden biri muhtemelen bir kamera deklanşör tuşu. Peki ya diğer düğme? Bir güç düğmesi olması için çok aşağıda. Umarız kullanıcının düzenleyebileceği ek bir kısayol tuşudur veya bunun yerine kamerayla ilgili başka bir tuştur.

Bu telefon ile ilgili başka ayrıntıya sahip değiliz, ancak selefi Xperia 1‘den daha küçüktü. Dolayısıyla, bu modelin Xperia 1 II‘den daha küçük olması gerekiyor. Sony ayrıca 3,5 mm kulaklık bağlantı noktasını 2020’nin başındaki amiral gemisindee geri getirdi, bu nedenle Japon firmanın yaklaşan cihaz için de aynısını yapmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu