Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo X80 Pro Plus Geceleri Gündüze Çevirecek

Vivo X80 Pro Plus kamera tarafında bugüne kadarki en iyi gece performansına sahip olabilir. Çekim örneği yok artık dedirtiyor.

Vivo X80 serisi için henüz resmi bir duyuru tarih açıklanmasa da, Çinli markanın telefonları bu ayın sonunda tanıtması bekleniyor. Pek çok sızıntıya konu olan telefonlardan Vivo X80 Pro Plus kısa süre önce Geekbench kriter testinde ortaya çıktı. Buradaki verilere göre telefona Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi güç verecek. Mobil dünyasının öne çıkan sızıntı kaynaklarından Digital Chat Station adlı hesaptan ise telefona MediaTek Dimensity 9000’in güç vereceği belirtildi. Vivo X80 Pro+’ın küresel ve Çin versiyonlarında farklı işlemciler görmemiz olası görünüyor.

Vivo X80 Pro Plus Kamera Özellikleri Fena

Aynı kaynak Vivo X80 Pro+’ın özellikle gece fotoğrafçılığında ne kadar başarılı olduğunu gösteren bir de fotoğraf yayınladı. Telefon serisinin gece ya da az ışıklı ortamlarda bu denli başarılı olmasının altında Vivo V1 adlı görüntü işlemcisinin yetenekleri yatıyor. Kaynağa göre bu görüntü işlemcisi kamera sensörüne ulaşan ışık miktarını önemli ölçüde artırıyor. Öte yandan serideki tüm modellerde ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünde olup f/1.57 diyaframa sahip bir lensle geliyor.

Yakın zamanlı bir rapora göre Vivo X80 Pro+’ta 6.78 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde ve 120Hz uyarlanabilir Samsung E5 AMOLED ekran yer alacak. 80 watt hızlı şarj desteğiyle çıkış yapacak telefonun arkasında dörtlü kamera birimi yer alacak. 50 megapiksellik ana kameraya ek olarak telefonda ultra geniş açılı, telefoto ve periskop sensörler kullanılacak. Seride ayrıca Vivo X80 ve Vivo X80 Pro modelleri yer alacak.

Vivo V23 5G Pil Testi! Sanki 6.000 mAh Pil Var Arkadaş

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu