Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S7 edge Android Oreo güncellemesi birçok ülkede dağıtımda! Peki Türkiye?

Galaxy S7 edge Android Oreo güncellemesi hatırlayacağınız üzere yeniden başlatma sorununun ortaya çıkmasıyla kısa bir süre durduruldu. Samsung sorunu aşmış görünüyor ki, güncelleme Avrupa’da birçok ülkede (Almanya, Belçika, İspanya ve diğerleri) tekrar dağıtıma sunuldu.

Ülkemize baktığımızda ise daha önce iki defa ertelenen güncelleme için artık geri sayıma geçildi. Samsung Türkiye’nin güncelleme yol haritasını yayımladığı güncelmiyiz.com sitesine göre Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge için Android 8.0 güncellemesi 8 Haziran tarihi itibariyle başlayacak. Samsung bir sürpriz gerçekleştirerek güncellemeyi birkaç gün erken de dağıtabilir.

Galaxy S7 edge Android Oreo
Galaxy S7 edge Android Oreo

Galaxy S7 edge Android Oreo neler getiriyor?

Güncelleme neler getiriyordu hemen hatırlayalım. Android 8.0 ile birlikte Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge Samsung Experience 9.0kullanıcı arayüzüne sahip oluyor. Benzer arayüz halihazırda Samsung’un son dönem tüm telefonlarında kullanılıyor.

En son güvenlik iyileştirmelerinin de dahil edildiği yeni güncellemede klavye geliştirmeleri, ana ekran uygulamalarında daha gelişmiş 3D Touch kısayol özelliği, gelişmiş bildirim yönetimi, Resim içinde resim modu, galeride albüm gizleme, klasörler için renk paleti ve Ayarlar menüsünde bazı düzenlemeler diğer önemli gelişmeler olarak sıralanabilir.

 

Lenovo Z5 yok artık dedirten fiyatıyla satışa sunuldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu