Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iOS 15.5 RC Yayınlandı! İşte Yenilikleri!

Apple, iOS 15.5’in son halini şekillendirdi. iOS 15.5 RC güncellemesi bugün geliştiriciler için yayınlandı. İşte yenilikleri.

Apple, geçen hafta dördüncü betayı yayınladıktan sonra iOS 15.5 ve iPadOS 15.5’in nihai beta sürümünü indirime sundu. iOS 15.5 RC olarak geçen iOS 15’in yaklaşan son sürümü, maalesef ki herhangi bir önemli yeni özellik veya değişiklik içermiyor.

Eğer geliştirici hesabınız varsa güncellemeyi Ayarlar -> Genel -> Yazılım Güncelleme seçeneğine giderek iPhone/iPad cihazınıza indirebilirsiniz. Güncelleme, yalnızca geliştirici beta profili yüklüyse iPhone veya iPad’inizde görünecektir. Herkese açık beta kanalındaysanız, güncellemeyi önümüzdeki 24 saat içinde alacaksınız.

Güncelleme, Wallet uygulamasında Apple Cash için yeni “İstek” ve “Gönder” düğmeleri, Home uygulamasında HomePod için Wi-Fi sinyal çubukları, Reader uygulamalarında harici ödeme bağlantıları için destek ve diğer küçük değişiklikleri içeriyor.

Güncelleme ayrıca Fotoğraflar uygulamasındaki Anılar’dan engellenen bir “Hassas Konumlar” listesine sahip. Cupertinolu teknoloji devi Apple, iOS 15.5’in yanı sıra watchOS 8.6, tvOS 15.5 ve macOS Monterey 12.4’ün son yapılarını geliştiricilere gönderdi.

"<yoastmark

Herkes için bu güncellemelerin önümüzeki hafta Salı günü indirime sunulması bekleniyor. iOS 16 öncesi son güncelleme olacağını düşündüğümüz iOS 15.5’in bir dizi performans ve güvenlik iyileştirmelerini de barındırdığını belirtelim.

Apple’ın asıl yeniliklerini Haziran ayındaki WWDC 22 etkinliğinde göstermesi bekleniyor. Apple yenilik sunmazsa büyük bir tepki çekecek gibi görünüyor. Özellikle iPhone tarafında Apple’ın ses getirecek bir yenilik ile karşımıza çıkması gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu