Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriPOCORedmiTeknolojiXiaomi

POCO C51 7 Nisan'daki Tanıtımla Piyasada!

POCO C51 7 Nisan’daki Tanıtımla Piyasada! Giriş segmente konuşlandırabileceğimiz bu yeni android cihaz bizlere neler sunuyor?

Geçtiğimiz ay resmiyet kazanan Xiaomi Redmi A2+ modelinin yeniden adlandırılmış bir versiyonu niteliğinde olduğu belirtien Poco C51’in tanıtım tarihi belli oldu. Cihazın tanıtım tarihi olarak duyurulan tarih ise 7 Nisan.

Poco’nun yeni telefonu C51’in henüz tüm özellikleri belli olmasa da, belli başlı önemli özellikleri paylaşıldı. 8 megapiksel ana kamera, Android 13 Go Edition ve arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı da telefonun bazı özellikleri arasında. MediaTek Helio G36 işlemciyi kullanan Poco C51, depolama için 32 veya 64 GB dahili depolama sunuyor.

Cihazdaki Android 13 Go Edition, Android 13 temelli ve daha düşük donanım özelliklerine sahip cihazlar için özel olarak tasarlanmış. Telefonun arkasında yer alan 8 megapiksellik ana kameranın yanı sıra, ön kamera olarak 5 megapiksellik kamera tercih edilmiş. Ayrıca, telefonun arka panelinde bir parmak izi tarayıcısı da mevcut olacak. Telefonun 5000 mAh pil kapasitesi, birçok kullanıcının beklentilerini karşılayacak düzeyde.

Ayrıca, şirketin şarj aksesuarlarıyla birlikte telefonun hızlı şarj desteği de bulunacağı belirtiliyor. Sonuç olarak, Poco C51’in özellikleri oldukça ilgi çekici. Telefonun piyasaya çıkış tarihi olan 7 Nisan tarihini ve tanıtımı heyecanla takip ediyor olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu