Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Türkiye’de de Satılacak Realme 8 Pro Göründü! Bu Telefon Çok Satar

Realme 8 Pro adım adım geliyor. Realme’nin bir sonraki fiyat / performans telefonu kamera başta olmak üzere bu defa çok iddialı.

Güçlü donanıma sahip akıllı telefonları uygun fiyatlardan tüketicilerle buluşturan Realme’nin hedefinde bu defa Realme 8 serisi var. Telefonların tanıtım tarihi şu an için gizemini korurken Realme 8 Pro hakkında pek çok detay gün yüzüne çıkmış durumda.

Realme 7 Pro bir süredir ülkemizde ve satış rakamlarına bakıldığında kullanıcıların epey ilgi gösterdiği telefonların başında geliyor. Realme 8 serisi için benzer bir öngörüde bulunabiliriz. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan Realme8 Pro hakkındaki detaylara göz atalım.

Realme8 Pro'nun 108 megapiksel kamerasıyla çekilen bir fotoğraf
Realme8 Pro’nun 108 megapiksel kamerasıyla çekilen bir fotoğraf

Realme 8 Pro için sertifika süreci başladı

Realme8 Pro 4G versiyonu FCC Belgelendirme kuruluşu tarafından onaylandı. Bu onay süreciyle birlikte telefonda 65 watt hızlı şarja sahip 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacağı onaylandı. Realme 8 modelinde ise 30 watt hızlı şarja sahip 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil kullanılacağı daha önce onay almıştı. Pil kapasitesi ve hızlı şarj teknolojisi göz önüne alındığında Realme8 Pro’nun bu noktada en az selefi kadar başarılı olacağını görüyoruz. Telefonun pili %100 dolum seviyesine sadece 30-35 dakika aralığında ulaşacak. 10 dakikalık şarjla ise pilin %43’ü dolacak.

Realme8 Pro’nun can alıcı özelliklerinden biri de 108 megapiksel arka kamerası olacak. Samsung HM2 olarak isimlendirilen bu sensör 1 / 1.52 inç büyüklüğünde ve 9’u 1 arada piksel gruplama gerçekleştirebiliyor. Kamera, yeni Smart-ISO özelliği sayesinde hem parlak hem de karanlık koşullarda canlı renkler ve keskin ayrıntılarla iyi dengelenmiş görüntüler elde edebiliyor.

Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 ile kutudan çıkacak telefonda Qualcomm’un Snapdragon 730G işlemcinin güç vereceği gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu