GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

AirPods’u şamar oğlana çeviren Vivo TWS Neo tanıtıldı!

Apple’ın AirPods’undan daha fazla özellik sunan ve daha gelişmiş bağlantıya sahip olan Vivo TWS Neo tanıtıldı. 70 dolara bu özellik çok şaşırtıcı!

Çinli teknoloji üreticileri telefonlardan sonra aksesuarlar işinde de başarılar elde etmeye başladı. AirPods ile başlayan kablosuz kulaklık furyasına TWS yani gerçek kablosuz ses özellikli kulaklıklara bugün bir yenisi daha eklendi. Vivo X50 serisini tanıtan firma, bunun yanında bir de Vivo TWS Neo kulaklık modelini tanıttı. AirPods’un gerçekten rakibi olabilecek olan bu kulaklık mobil oyunlarda farkını ortaya koyacak gibi görünüyor.

Bağlantı konusunda Bluetooth teknolojisinin son harikası olan Bluetooth 5.2‘yi kullanan kulaklıkta aptX Adaptive/AAC ses aktırımı kodekleri bulunuyor. Bu sayede kayıpsız ses aktarımı sağlanabiliyor. Bu özelliğin AirPods’ta olmadığını belirtelim. 14.2 mm gibi oldukça büyük sürücüler ile gelen kulaklık, özellikle alt frekans yani basslarda başarılı bir performans sergileyecek.

Vivo TWS Neo

Gürültü engelleme özellikli mikrofonlar ile gelen TWS Neo, 15 dakikalık şarj ile 2.5 saat müzik oynatma imkanı sunuyor. IP54 sertifikası ile su sıçramalarına dayanıklı olan bu kulaklık 70 dolar gibi inanılmaz derecede uygun fiyata satılıyor.  88ms gecikme süresi ile PUBG Mobile‘da resmen kablolu kulaklık deneyimi sunan TWS Neo, umarız ülkemizde satışa sunulur.

Vivo TWS Neo teknik özellikleri

  • Bluetooth 5.2 bağlantısı ile Android ve iOS uyumluluğu (aptX Adaptive/AAC ses aktırımı)
  • 14.2 mm büyüklüğünde sürücü
  • Mobil oyunlar için 88ms düşük gecikme süresi
  • Gürültü engelleme özellikli mikrofonlar
  • IP54 sertifikası ile suya dayanıklılık
  • Boyutlar (kulaklık): 33.95×18.6×16.5mm
  • 25mAh batarya ile 5.5 saat (AAC) / 4.2 saat (aptX) Müzik oynatma / 400mAh şarj kutusu ile 27 saat Müzik dinleme
  • Hızlı şarj ile 2.5 saat müzik oynatma
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu