Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

One UI 5 Beta Süreci Başladı! İşte Güncellemeyi Alan Galaxy’ler!

Samsung’un yeni arayüzü One UI 5 Beta sürecine geçiş yaptı. Peki, bu güncellemeyi ilk olarak hangi Galaxy modelleri alıyor?

Güney Koreli firma güncelleme konusunda vites yükseltmeye devam ediyor. Samsung şimdi de belli başlı ülkelerde One UI 5 Beta sürecini resmi olarak başlattığını açıkladı. Samsung, Almanya, ABD ve Güney Kore’de satılan Galaxy S22 serisi için bugün beta sürümünü indirime sundu. Samsung şimdilik bu sürece daha fazla model eklemek için yol haritasını açıklamadı. Teknoloji devi özelleştirme, güvenlik ve erişilebilirlik özellikleri getiren One UI 5.0’ın temel özelliklerini vurguladı.

Yeni güncelleme kullanıcılar, duvar kağıdına göre 16’ya kadar önceden ayarlanmış renk teması arasından seçim yapabilecek. Ayrıca Widget’ları üst üste koyarak, kaydırabileceğiniz bir sayfa görünümü oluşturarak ana ekranda yerden tasarruf edebilirsiniz. Aynı iOS 15’te olduğu gibi.

Çok dilli kullanıcılar, One UI 5 ile uygulama başına farklı tercih edilen diller ayarlayabilecekler. Ayrıca, uygulamalardan gelen dikkat dağıtıcı bildirimleri engellemek için daha gelişmiş kontroller de var. Kamera uygulaması, çeşitli kamera özelliklerinin ve kontrollerinin nasıl kullanılacağına ilişkin faydalı ipuçları ve püf noktaları ile yeni kullanıcıları Pro ve Pro Video modlarını kullanmaya teşvik edecek.

One UI 5 Beta

Ayrıca kullanıcılara gemideki farklı lensler hakkında bilgi verecek ve daha duyarlı bir yakınlaştırma çubuğu sunacak. Güvenlik de bu sürümün önemli bir parçasıdır, yeni Güvenlik ve gizlilik panosu sorunları algılayacak ve düzeltmeler önerecek. Videoların sesli açıklamaları da dahil olmak üzere çeşitli erişilebilirlik özellikleri de eklendi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu