Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X6 ve X6 Pro Hakkında Önemli Bilgiler Sızdırıldı

OPPO Find X6 ve Find X6 Pro 1.5K ve 2K çözünürlüğünde ekranlara sahip olacak. Çinli şirketler 1.5K çözünürlüğü hemen benimsedi.

2023’te tanıtılacak amiral gemisi telefonlar yavaş yavaş gündemin ilk sıralarına oturmaya başladı. OnePlus 11 Pro’nun yüksek kalitede görselleri kısa süre önce sızdırıldı. Çok geçmeden bu defa OPPO’nun amiral gemisi telefonları hakkında önemli bilgiler gün yüzüne çıkarıldı. Son dakika gelişmeler, mobil dünyasının önemli sızıntı kaynağı Digital Chat Station’dan geliyor. Kaynağa göre OPPO Find X6 ve X6 Pro markanın bir sonraki premium telefonları olacak.

OPPO Find X6 Serisi Geliyor

Find X4 serisiyle kıyaslandığında Find X6’nın ekranında ciddi bir yükseltme gerçekleşecek. Find X4’te Full HD+ çözünürlüğünde Samsung üretimi E4 AMOLED panele yer verildi. Find X6 söz konusu olduğunda ekran çözünürlüğü 1.5K’ya yükseltilecek ve panel tercihi E6 AMOLED’den yana olacak.

Gelelim Find X6 Pro modeline. OPPO’nun en üst segment telefonunda 2K çözünürlüğünde ekran kullanımı sürecek. Kaynak ayrıca her iki telefonun ön kamera için delikli bir ekrana sahip olacağını ve panel yapısının kavisli olacağını bildiriyor. Telefonlar beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak.

Xiaomi ve Huawei derken Çinli şirketlerin 1.5K çözünürlüklü ekranları hızlı benimsediğini söyleyebiliriz. Öte yandan kaynak önümüzdeki yıl Çinli şirketler arasında 1200p+, 1300p+ ve 1440p ekranların popülerlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu