Akıllı TelefonAndroidGoogleGüncel Teknoloji Haberleri

Google Android Uygulaması Çok Kullanışlı Bir Özelliğe Kavuşuyor

Google Android uygulaması, halihazırda web sürümünde yer alan bildirimler özelliğine kavuşuyor. Peki bildirimler neler sunuyor.

Google, 2024’ün başlarında Google arama web sitesinin mobil sürümüne bildirimler bölümünü ekledi. Şimdi şirket aynı işlevi Google Android uygulaması için de kullanıma sunuyor. 9To5Google sitesinde yer alan habere göre, Android için Google uygulamasının en son beta sürümünün (sürüm 15.20) alt çubuğunda bir ‘Bildirimler’ sekmesi bulunuyor.

Google Android Uygulaması Bildirim Özelliği

Bu sekme, hava durumu, spor skorları, uçuş bilgileri, filmlerin ve TV şovlarının kullanılabilirliği, günün sözleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere uygulamanın size gönderdiği tüm bildirimleri içermekte. Uygulamadaki bir bildirimi yanlışlıkla temizleseniz bile onları burada bulabilirsiniz. Her bildirimde üç nokta simgesi bulunur. Üzerine tıkladığınızda üç seçenek karşınıza çıkacaktır: Sil, Bunun gibi bildirimleri alma ve Geri bildirim gönder.

Google, güncellemeyi sınırlı sayıda kişiye sunmaya başladı. Şirketin önümüzdeki birkaç gün içinde bu özelliği daha geniş çapta kullanıma sunmasını bekliyoruz. Google, yeni özelliği uygulamanın beta sürümünde kapsamlı bir şekilde test ettikten sonra önümüzdeki birkaç ay içinde tüm kullanıcılara sunacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu