Akıllı TelefonHonor

Honor X7A Render Görüntüleri Yayınlandı

Honor’un yeni giriş seviyesi fiyat/performans akıllı telefonu olan Honor X7A modelinin render tasarımları yayınlandı.

Honor son birkaç yıldır giriş seviyesi akıllı telefon pazarında yer almayı hedefliyor. Şirketin giriş seviyesi akıllı telefonları fiyat/performans oranını sağlamak amacıyla üretiliyor. Şirketin yeni akıllı telefonu Honor X7A modeli de aynı şekilde başka bir giriş seviyesi bütçe dostu telefon olarak hazırlanıyor. Bugün Twitter kullanıcısı Steve H.McFly namıdiğer OnLeaks tarafından yakın zamanda tanıtılması beklenen X7A modelinin tasarımlarını yayınladı.

Paylaşılan resimlere baktığımızda Honor X7A giriş seviyesi modellerde alışık olmadığımız dörtlü kamera bulunacak. 50MP ana kamerası, 5MP ultra geniş açı sensörü, 2MP makro sensörü ve 2MP telefoto sensörü bulunan dörtlü kamera sistemine sahip olacak. Ön tarafına baktığımızda ise 8MP kamera bulunuyor.

Honor X7A Siyah

Cihazın ön kısmından devam etmek gerekirse 1600 x 720 piksel çözünürlüklü 60Hz ekran yenileme hızına sahip 6,7 inç LCD ekrana sahip olduğu söyleniyor. Yeni bir yonga seti olmayan MediaTek MT6765H işlemcisi ile güçlendiriliyor. Çok fazla performans bekleyen kullanıcıları üzecek olan bu işlemci günlük kullanım için gayet yeterli bir iş çıkaracaktır. Honor X7A bilinenin üzerine 4GB Ram ve 128GB dahili depolama seçeneği sunacak. Şu an için farklı varyantları olacak mı belli değil.

Honor X7A Mavi

Honor X7A modelinde 5230 mAh pil ile gelecek. Daha önce şarj desteği hakkında sızıntı ve 3C sertifika sitesine hiç uğramadığı için hızlı şarj desteği sunacak mı bilinmiyor. Kutusundan Android’in son işletim sistemlerinden birisi olan Android 12 işletim sistemi ile çıkacak. Cihazın Okyanus Mavisi ve Gece Yarısı Siyahı olarak iki renk seçeneğinin olması bekleniyor. Mavi rengi daha parlak bir görünüme sahipken, siyah rengi cihaza premium havası katıyor.

İlginizi Çekebilir: Honor X9a Lansman Tarihi Belli Oldu

Honor X7A hakkında edinilen diğer bilgiler ise cihazın alt kısmında 3,5mm kulaklık girişi, USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve bir mikrofon kesimi bulunuyor. Şu an cihaz hakkında resmi bir açıklama bulunmadığı için fazla bir bilgi bilinmiyor. İlerleyen günlerde daha fazla sızıntı ve şirket tarafından bilgiler gelmesini bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu