Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

En ucuz Xiaomi telefonu piyasaya çıkmaya çok yakın!

Çinli akıllı telefon üreticisi çok yakında yüksek çözünürlüklü kameraya sahip en ucuz Xiaomi telefonunu piyasaya çıkarabilir!

Temmuz ayında yapılan çalışmalarda 64MP ve 108MP kameralarla donatılmış iki farklı modelde en ucuz Xiaomi akıllı telefon modelleri hakkında bir söylenti vardı. Ancak o zamandan beri başka hiçbir şey internete sızdırılmadı. Şimdi ise Weibo platformunda oldukça popülerleşen bir sızıntı her şeyi ortaya çıkarıyor. İki telefonun kod adları da dahil olmak üzere 108MP kameralı olan modelin seri numarasına kadar birçok detayı ortaya çıktı.

Weibo’da paylaşılan ve aşağıda görebileceğiniz Çince yazılı görselde cihazın birçok özelliği sızdırılmış durumda.

Bu yeni iki modelin kod adlarının Gauguin ve Gauguin Pro olduğuna inanılıyor. Yeni ikinci model 108MP sensör kameraya sahipken, Pro olmayan versiyonun 64MP ana kamera kurulumuyla yerleşeceği bildiriliyor. Pro model söz konusu sensöre sahip en ucuz telefon olacağından, ikilinin Redmi markası altına gireceğini varsaymak muhtemelen en doğru seçim olacaktır.

Şu anda bu yeni ve en ucuz Xiaomi cihazları olacağı iddia edilen telefonlar hakkında bilinen tüm detaylar bunlar. Piyasaya çıkma tarihi ve tanıtım tarihi yaklaştıkça eminiz ki çokça detay sızmaya devam edecektir. Ayrıca Weibo platformunda da bu tip sızıntı paylaşımları oldukça ünlü.

Sızıntıyı yapan kişi, sürümün yaklaştığını öne sürdüğü için, özelliklerin geri kalanı henüz açıklanmadı. İlerleyen günlerde bu iki yeni cihaz hakkında çokça konuşmaya devam edeceğiz gibi gözüküyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu