Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Kamera Canavarı Motorola Edge 30 Ultra Çok İddialı Geliyor

Üst düzey Motorola Edge 30 Ultra, yeni bilgileriyle yeniden gündeme çıktı. Telefon etkileyici özellikleri bekleyenlerine sunacak.

Motorola’nın yeni amiral gemisi akıllı telefonu Motorola Edge 30 Ultra, 3C sertifikasını kazanarak yeni bilgilerini bekleyenlerine sundu. Uzun zamandır beklenen akıllı telefon etkileyici özellikleriyle heyecanlandırmaya devam ediyor. Gelin yaklaşan akıllı telefonun tüm detaylarına göz atalım.

Motorola Edge 30 Ultra Güç Manyağı Yapacak

Frontier kod adı bu akıllı telefonumuz Çin’de Edge X30 Pro ve küresel pazarlarda Edge 30 Ultra olarak piyasaya sürülecek. 2022’nin en beklenen akıllı telefonu şimdi 3C sertifikasını geçerek tanıtımının yakın olduğuna işaret etti. 3C sertifikasındaki bilgilere göre akıllı telefon, 125W hızlı şarj destekleyen bir adaptörü kutusunda taşıyacak. Böylelikle akıllı telefonun 120-125W hızlı şarj desteği sunan bir pil ile geleceğini anlıyoruz.

Temmuz ayında piyasaya sürülmesini beklediğimiz akıllı telefonun diğer söylentileri arasında 144Hz yenileme hızı ve FHD+ çözünürlük sunan 6.73 inç pOLED ekran ile geleceği yer alıyor. Delikli bir ön kamera ve kavisli kenar sunacak olan akıllı telefon, ekran içi parmak izi okuyucu ile gelecek.

Motorola Edge 30 Ultra

Telefona güç vermesi beklenen Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti 8GB/12GB RAM seçenekleri ile eşleştirilebilir. Akıllı telefona 125W hızlı şarja ek olarak 50W kablosuz şarj desteği de getirilecek. 4.500 mAh kapasiteli pil taşıması beklenen cihaz, Android 12 üzerinde işlem yapacak.

Optik kısımda ise 200 Megapiksel birincil kamera yer alacak. 50 Megapiksel ultra geniş lens ve 12 Megapiksel telefoto lens optik sisteme yardımcı olacak. Önde ise 60 Megapiksel kamera yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu