Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

OnePlus 5 Türkiye Satışı Başladı! İşte Telefonun Fiyatı

Akıllı telefon pazarında Çinli üreticilerin sesleri her geçen gün daha faza duyulurken ülkemizde resmi olarak satışa sunulmayan ürünlerin de paralel ithalat yolu ile ülkemize gelmeye başladığına şahit oluyoruz. Android ekosisteminin yaşayan efsanesi konumuna yükselen OnePlus ise yeni nesil amiral gemisini geçtiğimiz günlerde pazara sundu. OnePlus 5 Türkiye Satış Tarihi ve OnePlus 5 Satış Fiyatı oldukça merak ediliyordu. hepsiburada.com üzerinden ön siparişe açılan telefonun fiyatı da belli oldu.

OnePlus 5 Türkiye
OnePlus 5 Türkiye

OnePlus 5 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Ön siparişe açılan telefonun 64GB Hafıza ve 6GB RAM‘li modelinin 2399 TL olduğunu görüyoruz. Bu dolar kuru ve yurt dışı bulunabilirliği de buna eklediğinizde biz bu fiyata oldukça şaşırdık ve ciddi anlamda sevindik. Ülkemizde “amiral gemisi” diye satılan telefonların 3799 TL’ye satışa sunulduğu bir ortamda bu markaların daha geniş kesimlere ulaşabilir.

Önümüzdeki dönemde Oppo‘nun da ülkemiz pazarına bu şekilde giriş yapacağını belirtelim. Opponun da pazara girmesi ile birlikte Çinli markaların resmi olarakta pazarda yer almalarının mümkün olabileceğini düşünüyoruz…

Haber için Genel Yayın Yönetmenimiz M.Kılıç’a teşekkürler…

HTC U11 Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu