Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 Ultra ile Bir Devir Sona Eriyor

Yayınlanan görsellere bakılırsa Galaxy S24 Ultra ile birlikte Galaxy S serisi modellerin tümünde düz ekrana geçiş olacak.

Geride bıraktığımızda haftada Samsung Galaxy S24 serisindeki tüm akıllı telefonların yüksek kaliteli görselleri internete sızdırıldı. Bu modeller: Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra.

Galaxy S24 ve S24+ modellerinde görünüm büyük ölçüde korunurken, telefonlar düz kenarlara sahip olması özellikle tutma hissiyatını büyük ölçüde değiştirecek. Gelelim Ultra modeline. Samsung’un seride kavisli ekrana sahip olan tek telefonu artık Ultra olmayacak.

S24 Ultra ile birlikte serideki telefonların tümünde düz ekrana geçiş yapılacak. Bu durum sızdırılan görüntüler daha da yakınlaştırıldığında ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe tarafından da doğrulandı.

Kaynak Galaxy S23 Ultra ve Galaxy S24 Ultra’nın ekranlarını yan yana gösteren fotoğrafa yorum yaptı. Galaxy S24 Ultra’da kavisli yapının çok daha az belirgin olduğu görülüyor. Ice univers’ın ifadeleri şu şekilde: “[Galaxy] S24 Ultra’da yalnızca 2.5D dediğimiz kavisli cam bulunuyor ve ekranın kendisinde kavis yok. Düz ekran.” şeklinde.

Böylece Samsung’un kavisli ekrana sahip amiral gemisi telefonlarının dönemi sona eriyor. Bir zamanlar devrim niteliğinde olarak sunulan yenilik oldukça uzun süre hem Galaxy S hem de Galaxy Note serisinde kullanıldı. Yeri gelmişken Galaxy S serisinde kavisli ekrana sahip ilk telefonun 2015 yılında tanıtılan Galaxy S6 Edge olduğunu hatırlatalım.

Öte yandan kısa süre önceki bir sızıntıda Galaxy S24 Ultra’nın boyutları, ekran ve pil özellikleri sızdırıldı. Telefonun boyutları 162,3×79×8,6 mm iken; ekranı 6,8 inç büyüklüğünde WQHD+ çözünürlük sunacak. S24 Ultra ayrıca 45 watt şarjlı 5000 mAh pil ile desteklenecek. Telefonda yer alacak ekranın 2500 nit tepe parlaklığa erişeceği de gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu