GenelGüncel Teknoloji HaberleriSosyal Medya

Instagram çöktü mü? Instagram’a neden erişilemiyor?

Son birkaç saattir Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor. Peki Instagram çöktü mü? Instagram'a neden erişilemiyor? İşte detaylar...

Meta’nın özellikle son dönemde birçok uygulamasında erişim sorunu yaşandı. Kimi zaman WhatsApp devre dışı kalırken benzer bir durum Instagram için de görüldü. 24 Mayıs akşamı itibariyle Türkiye dahil dünyanın pek çok yerinde kullanıcılar Instagram’a erişim sorunu yaşıyor.

Hikayelerin yanı sıra Instagram DM ve Reels’lara erişim sağlanamıyor. Peki Instagram çöktü mü? Instagram’a neden erişilemiyor?

Instagram’a neden erişilemiyor?

9to5google.com’un haberine göre Hikayelerin yüklenmesi ve DM’lerle ilgili yüz binlerce sorun bildirildi. Ana akış, Keşfet, arama ve profillerde herhangi bir sorun yaşanmasa da kullanıcılar Hikaye ve DM’lere erişim problemi yaşadığını paylaştı.

Downdetector, yaşanan problemin şu an için sadece Instagram’da meydana geldiğini, WhatsApp ve FaceBook’da ise herhangi bir problem olmadığını belirtti.

Bu haftanın başında aynı durum Microsoft’un da başına geldi. ABD’li teknoloji devinin bazı hizmetlerine erişim sorunu yaşanmış, bu sorun daha sonra ise çözülmüştü.

Konuya ilişkin Instagram cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. Sorun düzeldiğinde bu içeriğimizi tekrardan güncelleyeceğiz. Takipte kalmaya devam edin!

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu