Akıllı TelefonAndroidGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

General Mobile 5G için Kolları Sıvadı!

Türkiye’nin sevilen markası General Mobile 5G konusunda hazır olduğunu açıkladı. Peki, firma ne gibi adımlar attı? İşte detaylar.

Ülkemizin sevilen markası olan General Mobile 5G konusunda çalışmalarına başladığını açıkladı. Geçtiğimiz yıl Tayvan’da bulunan dünyanın en büyük elektronik üreticisi Foxconn ile stratejik ODM tedarikçi iş birliği gerçekleştiren General Mobile, yapılan iş birliği sayesinde geniş bant çözümlerini tüm dünyaya yüksek hızlı veri iletim teknolojisiyle sunuyor.

General Mobile 5G Konusunda Çalışmalara Çoktan Başladı

GM; Foxconn iş ortaklığı ile geniş bant ekiplerinde görev alan sekiz ülkedeki 200.000 üretim operatörü ve 40.000 mühendisin gücünden yararlandı. Ayrıca yapıya ek olarak General Mobile Türkiye teknoloji tesisinde yer alan ve alanında en deneyimli mühendis kadrosunun da dahil olduğu bu organizasyonla 5G projelerini de geliştirmeye devam ediyor.

General Mobile’ın geniş bant ürün ekosistemi 5G iç ve dış ünite modemler, 5G Mi-Fi, Wi-Fi 6 teknolojisine sahip sabit geniş bant modemler ve sinyal güçlendiricilerden oluşuyor. IoT’ye de odaklanan GM bu sayede 5G’nin tüm nimetlerinden faydalanacak. GM, 60 milyon dolar yatırım ile 4,2 milyon üretim kapasitesine sahip son teknoloji üretim tesisinde geniş bant ürünlerinin üretimi ve yerliliği konusunda iddialı adımlar attı.

5G teknolojilerinin gelişmesi birçok sektörün dijitalleşme yolculuğunda yeni fırsatlara olanak tanıyor. Bu teknoloji yüksek hız, düşük gecikme ve geniş kapsama alanı sağlıyor. Bu sayede, 5G altyapısının yaygınlaşmasıyla birlikte nesnelerin interneti, otonom sistemler ve sanal gerçeklik hayatımızın parçası olacak.

General Mobile 5G

GM, 5G geniş bant teknolojileriyle mobil cihazların daha uyumlu hale gelmesini sağlıyor. Ayrıca yüksek hız, düşük gecikme ve geniş kapsama alanı ile kesintisiz bağlantı sunan ürünler geliştirerek bu alanda da hayatı kolaylaştıran çözümlerini kullanıcılarına sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu