Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy A53 Resmi Görüntüsüyle Karşınızda

Kısa süre önce render görüntüleri sızdırılan Samsung Galaxy A53 bu defa resmi görüntüsüyle karşımızda. Akıllı telefon dört renkle geliyor.

Gelecek yılın en popüler orta segment telefonlarından biri kuşkusuz Samsung Galaxy A53 olacak. Öncül modeli olan Galaxy A52 Türkiye’nin aralarında yer aldığı birçok ülkede ciddi bir kullanıcı kitlesi edindi. Hatta Galaxy A52 şu sıralar fiyat / performans telefonuna dönüşmüş durumda.

Galaxy A53 merakla beklenirken ilk etapta @OnLeaks adlı kaynaktan telefonun render görüntüleri geldi. Şimdi ise bir başka kaynak telefonun resmi görüntüsünü karşımıza çıkarıyor. Bu görüntü sayesinde Galaxy A53’ün dört renkle çıkış yapacağını anlıyoruz. Bu renkler mavi, siyah, beyaz ve turuncu.

Galaxy A53’ün netlik kazanan ilk özelliği ise pili oldu. Güney Koreli kaynaklara göre telefonda 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. Bu pil muhtemelen 25 watt hızlı şarj desteğiyle gelecek. Galaxy A52 serisinde yer alan 4.500 mAh büyüklüğündeki pile kıyasla kapasitede ciddi bir artış söz konusu.

Galaxy A53’teki ekranın 6.5 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. Full HD+ çözünürlüğünde olacak bu ekran 120Hz tarama hızı desteğiyle gelecek. IP67/68 sertifikasının yer alacağı telefonda parmak izi tarayıcısının bir kez daha ekran altına yerleştirileceği bildirildi. Stereo hoparlörün yer alacağı telefonda işlemcinin ise Snapdragon 7xx serisi olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu