Akıllı TelefonAndroidGenelOPPO

OPPO Find X6’nın Bazı Özellikleri Sızdırıldı

Mobil dünyasında önemli bir kaynak OPPO Find X6 modelinin ekran özelliklerini ortaya çıkardı. Telefonda 1.5K çözünürlüğünde ekran olacak.

OPPO Find X6 serisi uzun bir süredir mobil dünyasının gündeminde. Ancak OPPO telefonlara dair ne bir resmi paylaşımda bulundu ne da bir duyuru tarihi açıkladı. Fakat güvenilir kaynaklardan Find X6 serisine dair sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Digital Chat Station adlı hesaptan son olarak Find X6 modelinin bazı ekran özellikleri sızdırıldı. Serinin standart modelindeki ekran kavisli bir yapıda olacak ve üst düzey bir göz koruma sağlayacak. 

OPPO Find X6 Ekran Özellikleri

Find X6 modelinde beklendiği gibi AMOLED tabanlı bir ekran yer alacak. Pro modeldeki ekran Samsung üretimi olması beklenirken, standart modelde Çinli BOE üretimi bir panel görebiliriz. 

Telefonda kullanılacak olan AMOLED panel 2772 x 1240 piksel çözünürlüğünde olacak. Bu değeri 1.5K çözünürlük olarak da ifade edebiliriz. Panelin kavisli olacağı ve ekran çerçevelerinin minimum düzeyde tutulduğu belirtiliyor. Ekran ayrıca piyasadaki en yeni akıllı telefonlardan bazılarına eklenen bir özellik olan ve uzun süreli kullanım sırasında göz rahatlığını koruyan  2.160 PWM karartma ile piyasaya sürülecek. Ekranın 6.55 inç büyüklüğünde ve 120Hz tarama hızını desteklemesi bekleniyor.

Find X6 Pro ile kıyaslandığında X6’da daha düşük özellikler göreceğiz. Telefona muhtemelen Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güç verecek. Kamera biriminde de yine Pro versiyonda yer alacak 1 inçlik Sony IMX989’in Find X6’da yer alması beklenmiyor. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu