Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor 60 Gösterildi! Biz Honor 50’ye Hasretken!

Honor’ın yeni telefonu Honor 60 bugün videoda tüm açıdan gösterildi. Türkiye’de daha Honor 50 yokken yeni model çok yakında gelecek.

Honor birkaç gün önce önümüzdeki hafta yeni bir ürün lansman konferansı düzenleyeceğini resmen duyurdu. Etkinlikte, birkaç model içermesi gereken Honor 60 serisi telefonlar yer alacak. Türkiye pazarında daha Honor 50 satışa sunulmazken firmanın yeni modeli duyurması oldukça ilginç olacak. Merakla beklenen bu telefon bugün kendini gösterdi. Hem de video ile.

Bugün WeChat’in resmi Honor sayfasında, Honor 60 serisi için bir tanıtım videosu ve beraberindeki metin yayınlandı. Bu metinde “Yukarıya baktığınızda, yıldızlı gökyüzünü görebilirsiniz.” ifadeleri yer aldı. Daha önce yeni serinin yıldızlı gökyüzü altında benzersiz bir renge sahip bir kasa alacağı bildirilmişti.

Telefon, Honor 50 serisinin klasik tasarımında iki halkalı bir kamera modülü alacak. Gövde ve ekran dört taraftan da kavisli olacak. Honor’ın yeni gözdesinde, modern bir Snapdragon yonga seti, daha geliştirilmiş kamera sistemi, en az 4500 mAh kapasiteli bir pil ve 65W şarj desteği yer alacak.

Bundan tam bir hafta sonra yani 1 Aralık 2021 tarihinde tanıtılacak olan telefon ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Fiyat konusunda 600 dolar bandını zorlayacak olan telefon, şu koşullarda Türkiye’ye gelirse 10.000 TL’den aşağıya satılamaz pozisyonda. Bu yüzden Honor’ın Türkiye pazarını bir süre es geçmesi normal görünüyor. Muhtemelen diğer firmalar da 2022 yılında böyle giderse telefonları Türkiye pazarına çok ama çok geç getirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu