Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiZTE

iPhone SE varsa; ZTE Axon 11 SE de var! Yeter ki SE olsun…

Mobil pazarın en önemli üreticilerinden birisi olan ZTE yeni nesil orta segment telefonu ZTE Axon 11 SE ile pazara giriyor. Peki SE nedir? Yenir mi? İçilir mi?

Çinli üreticilerin Apple‘ı taklit ettiklerini her zaman görüyoruz. Bu noktada Çinli üreticilerin mahkemelik olduğunu ve hatta ödedikleri tazminatlar sonrasında kapanma noktasına geldiklerine de zaman içinde şahit oldu. Apple‘ın SE yani (Special Edition) adındaki ilk ürünü iPhone SE 2016 yılında pazara sunulmuş ve büyük bir etki bırakmıştı. Bugün de iPhone SE 2020 modeli ile Apple yine karşımıza çıktı. ZTE ise başka isim kalmamış gibi Apple’ı taklit ederek ZTE Axon 11 SE modelini pazara sunmaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz üzere Mart ayında ZTE Axon 11 5G modeli ile üretici karşımıza çıktı ve bugün de Axon 11 SE modeli TEENNA listesinde ortaya çıktı. Bununla birlikte görsel ve özelliklerin de sızdığını hatırlatalım.

Telefonun önden bakıldığında ekran içi delikli kamera ile geldiğini görüyoruz. Bununla birlikte arkada da kare şeklinde dörtlü bir kamera düzeni bulunuyor. Yatay flaş ışığı ve parmak izi okuma sensörünü de arka tasarımda görebiliyoruz. Arkaya dört kamera koy, öne de Infinty-O kamera işte sana modern telefon…

Axon 11 SE, 2.0 GHz’de saat hızına sahip bir Mediatek Dimensity 800 5G yongaseti ile gelirken 6GB ve 8GB RAM ilaveten 64GB /128GB / 256GB hafıza seçeneklerine de sahip olacak.  3.900 mAh bataryaya ve 162.7×76.3×8.8mm boyutlarında olacak telefonun Android 10 ve ZTE’nin MiFavor UI arayüzünü yeni versiyonuna sahip olacağını da belirtelim.

Arkadaki dört kameradan ana kamera 48 megapiksel, 8 megapiksel geniş açı, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik sensörü olacağı da gelen bilgiler arasında.

Yani birbirinin aynısı ama sadece farklı bir markaya ait bir telefon daha geliyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu