Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei FreeBuds Pro 2 Çok Yakında Tanıtılacak, İşte Özellikleri

Huawei FreeBuds Pro 2, şirketin son paylaşıma bakılırsa çok yakında tanıtıılacak. Peki kulaklığın özellikleri neler olacak?

Huawei Freebuds Pro 2 paylaşımları resmi olarak başladı. Huawei sosyal medya hesaplarından yeni bir aksesuarın tanıtımına başlamış görünüyor. Bu aksesuarın son dönemde pek çok habere konu olan kablosuz kulaklık Freebuds Pro 2 olduğunu söyleyebiliriz.

Huawei tarafından paylaşılan teaser, FreeBuds Pro 2’nin bir kısmını gösteriyor. Bu görüntü daha önce sızdırılan görüntülerle paralellik gösteriyor. Freebuds Pro 2, öncül modeli olan Freebuds Pro’ya oldukça benzeyecek. Huawei FreeBuds Pro 2’nin lansman tarihi henüz bilinmiyor, ancak çok yakında tanıtılacağı bilgisi veriliyor.

Huawei FreeBuds Pro 2 Neler Sunacak?

Huawei, Türkiye’de de satışa çıkaracağı FreeBuds Pro 2’de Fransız merkezli ses üreticisi Devialet ile iş birliğine gidecek. Bu marka Huawei’in daha önce bazı ses ürünlerine destek sunmuştu.

Çift hoparlörle donatılacak kulaklık, Hi-Res Audio ve ‘Üçlü Uyarlanabilir Ekolayzer’ ile birlikte gelecek. FreeBuds Pro 2’de 47dB’ye kadar aktif gürültü önleme özelliği olacak. TWS kulaklığının, ANC olmadan altı saat, ANC aktifken ise dört saat pil ömrü sağladığı iddia ediliyor.

Sızan görüntüler, Huawei FreeBuds Pro 2’nin kulak içi gövde tasarımına ve çakıl şeklinde bir şarj ve saklama kutusuna sahip olacağını ortaya koyuyor. Kulaklığın mavi gümüş, seramik beyaz ve buz gümüş olmak üzere üç renkte gelmesi bekleniyor.

 

Huawei Watch Fit 2 İnceleme! Fit Gibi Akıllı Saat

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu